2023/03/08 vokiečių Europos

S'mores ryžių Krispie skanėstai

S'mores ryžių Krispie skanėstai

Jums reikės

  • 177 ml šokolado drožlių
  • 355 ml Graham krekerių gabaliukai
  • 298 g zefyrai
  • 1 l ryžių krispies dribsniai
  • 4 šaukštai sviesto

Instrukcijos

  1. Apipurkškite 11x7 kepimo skardą nepridegančiu purškikliu. Atidėkite į šalį. Dideliame puode ištirpinkite sviestą.
  2. Supilkite zefyrus ir nuolat maišykite, kol ištirps su sviestu.
  3. Nukelkite keptuvę nuo ugnies ir supilkite ryžių krispie dribsnių ir Graham krekerių gabalėlius.
  4. Įdėkite šokolado drožlių ir švelniai išmaišykite – norite, kad dauguma traškučių išlaikytų formą ir visiškai neištirptų. Nedelsdami įspauskite ryžių krispie skanėstus į paruoštą kepimo formą. Naudokite plokščią mentelės pusę, apipurkštą nepridegančiu purkštuvu, kad tolygiai išlygintumėte ryžių krispie skanėstus. Laikykite šaldytuve maždaug 25 minutes ir supjaustykite į 24 kvadratus.Sally pastabos: *Jei po 25 minučių šaldytuve jūsų skanėstai yra per šalti pjaustyti, leiskite jiems kelias minutes pasėdėti ant prekystalio, kad vėl atsilaisvintų.*Aš naudoju dantytą peilį, pamirkytą šiltame vandenyje, kad gražiai supjaustyčiau kvadratėliais.

Papildoma informacija

Porcijos 24
Gaminimo laikas 45 min