Jums reikės
- 177 ml šokolado drožlių
- 355 ml Graham krekerių gabaliukai
- 298 g zefyrai
- 1 l ryžių krispies dribsniai
- 4 šaukštai sviesto
Instrukcijos
- Apipurkškite 11x7 kepimo skardą nepridegančiu purškikliu. Atidėkite į šalį. Dideliame puode ištirpinkite sviestą.
- Supilkite zefyrus ir nuolat maišykite, kol ištirps su sviestu.
- Nukelkite keptuvę nuo ugnies ir supilkite ryžių krispie dribsnių ir Graham krekerių gabalėlius.
- Įdėkite šokolado drožlių ir švelniai išmaišykite – norite, kad dauguma traškučių išlaikytų formą ir visiškai neištirptų. Nedelsdami įspauskite ryžių krispie skanėstus į paruoštą kepimo formą. Naudokite plokščią mentelės pusę, apipurkštą nepridegančiu purkštuvu, kad tolygiai išlygintumėte ryžių krispie skanėstus. Laikykite šaldytuve maždaug 25 minutes ir supjaustykite į 24 kvadratus.Sally pastabos: *Jei po 25 minučių šaldytuve jūsų skanėstai yra per šalti pjaustyti, leiskite jiems kelias minutes pasėdėti ant prekystalio, kad vėl atsilaisvintų.*Aš naudoju dantytą peilį, pamirkytą šiltame vandenyje, kad gražiai supjaustyčiau kvadratėliais.
Papildoma informacija
Porcijos
24
Gaminimo laikas
45 min