Šokoladinė žemės riešutų sviesto lazanija

Šokoladinė žemės riešutų sviesto lazanija

Jums reikės

  • 227 g sūrio kremas
  • 1 puodeliai kreminis žemės riešutų sviestas
  • 2 šaukštai kreminis žemės riešutų sviestas
  • 2 dėžė šokoladiniai graham krekeriai
  • 2 šaukštai riebios plaktos grietinėlės
  • 2 šaukštai fudge padažas
  • 96 g pk šokoladinis pudingas
  • 2 puodeliai pieno
  • 227 g kietas plakinys
  • 15 Reese's žemės riešutų sviesto puodeliai
  • 1 šaukštelis Vanilės ekstraktas

Instrukcijos

  1. Leiskite Cool Whip atitirpti iki kambario temperatūros. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite šokoladinį pudingą ir pieną, plakite, kol pudingo mišinys ištirps. Šaldykite 5-10 minučių, kol pudingas sutvirtės. Leiskite kreminiam sūriui suminkštėti iki kambario temperatūros arba 15 sekundžių mikrobangų krosnelėje. Nepamirškite nuimti plėvelės! Grietinėlės sūrį išplakite vidutiniu ir dideliu greičiu iki šviesaus ir purumo. Nubraukite dubens šonus.
  2. Įpilkite žemės riešutų sviesto ir supilkite į kreminį sūrį. Galiausiai į kreminio sūrio mišinį įpilkite grietinės ir vanilės ekstrakto. Pradėkite mažu greičiu, kol susimaišys tiršta grietinėlė, tada padidinkite greitį iki vidutinio didelio. Plakite 2–3 minutes iki vientisos masės. Reeses žemės riešutų sviesto puodelius susmulkinkite į mažus gabalėlius. Norėdami pagaminti lazaniją, ant dugno padėkite pergamentinio popieriaus gabalėlį arba įvyniokite keptuvę į skardinę foliją.
  3. Išdėliokite šokoladinius graham krekerius, kad padengtumėte keptuvės dugną. Viename krašte turėsite sulaužyti Graham krekerius. Naudokite ofsetinę mentelę ir paskleiskite žemės riešutų sviesto mišinio sluoksnį ant Graham krekerių. Turėsite pirštais laikyti krekerius kartu, kol nusileis šis sluoksnis. Užbaikite sluoksnį paskleiskite pusę šokoladinio pudingo.
  4. Tolygiai paskirstykite.
  5. Pabarstykite žemės riešutų sviesto puodeliais ir švelniai įspauskite į pudingo sluoksnį. Toliau statykite kitą sluoksnį su Graham krekeriais.
  6. Užtepkite dar vieną žemės riešutų sviesto padažo sluoksnį, po to likusį šokoladinį pudingą.
  7. Pabarstykite Reeses žemės riešutų sviesto puodelių gabalėliais ir švelniai įspauskite į pudingo mišinį. Užbaikite jį su viršutiniu šokolado graham krekerių sluoksniu.
  8. Ant graham krekerių užtepkite Cool Whip.
  9. Viršų pabarstykite likusiais Reeses žemės riešutų sviesto puodelio gabalėliais. Dabar laikas
  10. Šildykite indelį karšto fudge padažo 30–60 sekundžių mikrobangų krosnelėje, kol jis taps vientisas.
  11. Cool Whip viršų apšlakstykite padažu. Žemės riešutų sviestą sudėkite į mikrobangų krosnelėje tinkamą indą. Mikrobangų krosnelėje 30-45 sekundes.

Papildoma informacija

Porcijos 20
Gaminimo laikas 155 min