Jums reikės
- 2 šaukšteliai Kokosų aliejus
- 2 lašai geliniai maistiniai dažai
- 40 susuktas kliņģeris
- 118 ml pabarstukai
- 473 ml šokolado drožlių
Instrukcijos
- Išdėliokite kliņģerus ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Ištirpinkite šokoladą su aliejumi mikrobangų krosnelėje tinkamame dubenyje. Mikrobangų krosnelė kas 20 sekundžių. Maišykite, kol ištirps. blogherads.adq.push(function() { blogherads.define
- Į ištirpintą šokoladą įpilkite maistinių dažų. Gerai išmaišykite. Kiekvieną kliņģerį šakute pamerkite į ištirpintą šokoladą. Bakstelėkite šakutę su kliņģeriu į dubens kraštą, kad šokolado perteklius nuvarvėtų atgal į dubenį.
- Padėkite kliņģerį atgal ant pergamentinio popieriaus. Su šaukštu pripildykite kliņģerus daugiau ištirpusio šokolado.
- Leiskite sustingti. Pakartokite su likusiais pyragaičiais.
Papildoma informacija
Porcijos
40
Gaminimo laikas
15 min