2023/03/08 vokiečių Europos

Šokolado širdelės

Šokolado širdelės

Jums reikės

  • 2 šaukšteliai Kokosų aliejus
  • 2 lašai geliniai maistiniai dažai
  • 40 susuktas kliņģeris
  • 118 ml pabarstukai
  • 473 ml šokolado drožlių

Instrukcijos

  1. Išdėliokite kliņģerus ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Ištirpinkite šokoladą su aliejumi mikrobangų krosnelėje tinkamame dubenyje. Mikrobangų krosnelė kas 20 sekundžių. Maišykite, kol ištirps. blogherads.adq.push(function() { blogherads.define
  2. Į ištirpintą šokoladą įpilkite maistinių dažų. Gerai išmaišykite. Kiekvieną kliņģerį šakute pamerkite į ištirpintą šokoladą. Bakstelėkite šakutę su kliņģeriu į dubens kraštą, kad šokolado perteklius nuvarvėtų atgal į dubenį.
  3. Padėkite kliņģerį atgal ant pergamentinio popieriaus. Su šaukštu pripildykite kliņģerus daugiau ištirpusio šokolado.
  4. Leiskite sustingti. Pakartokite su likusiais pyragaičiais.

Papildoma informacija

Porcijos 40
Gaminimo laikas 15 min