Jums reikės
- 177 ml šokolado drožlių
- 1 l ryžių grūdai
- 59 ml kahlua
- 1 l zefyrai
- 59 ml sviesto
- 59 ml kakavos milteliai
Instrukcijos
- 9x13 kepimo indą apipurkškite savo Misto arba lengvai patepkite sviestu ir išklokite pergamentiniu popieriumi. Dideliame puode ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą. Ištirpę sudėkite zefyrus. Maišykite, kol ištirps ir vientisa masė.
- Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite kakavos miltelius ir Kahlua, kol visiškai susimaišys.
- Suberkite dribsnius ir švelniai išmaišykite, kad apsemtų. Šaukštu supilkite grūdų mišinį į paruoštą keptuvę ir tolygiai paskirstykite mentele.
- Pabarstykite mini šokolado drožlėmis ir nuspauskite pergamento gabalėliu.
Papildoma informacija
Porcijos
12
Gaminimo laikas
25 min