2023/03/08 vokiečių Europos

Šokolado traškučiai Kahlua Krispie skanėstai

Šokolado traškučiai Kahlua Krispie skanėstai

Jums reikės

  • 177 ml šokolado drožlių
  • 1 l ryžių grūdai
  • 59 ml kahlua
  • 1 l zefyrai
  • 59 ml sviesto
  • 59 ml kakavos milteliai

Instrukcijos

  1. 9x13 kepimo indą apipurkškite savo Misto arba lengvai patepkite sviestu ir išklokite pergamentiniu popieriumi. Dideliame puode ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą. Ištirpę sudėkite zefyrus. Maišykite, kol ištirps ir vientisa masė.
  2. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite kakavos miltelius ir Kahlua, kol visiškai susimaišys.
  3. Suberkite dribsnius ir švelniai išmaišykite, kad apsemtų. Šaukštu supilkite grūdų mišinį į paruoštą keptuvę ir tolygiai paskirstykite mentele.
  4. Pabarstykite mini šokolado drožlėmis ir nuspauskite pergamento gabalėliu.

Papildoma informacija

Porcijos 12
Gaminimo laikas 25 min