Spagečiai Carbonara

Spagečiai Carbonara

Jums reikės

  • 4 gabalas lašinių
  • 2 didelis kiaušiniai
  • 2 šaukštai petražolių lapeliai
  • 4 gvazdikėliai česnako
  • 4 porcijos košerinės druskos ir pipirų
  • 177 ml parmezano
  • 227 g spagečiai

Instrukcijos

  1. Dideliame puode su verdančiu pasūdytu vandeniu išvirkite makaronus pagal pakuotės instrukcijas; pasilikite 1/2 puodelio vandens ir gerai nusausinkite. Nedideliame dubenyje suplakite kiaušinius ir parmezaną; atidėti.
  2. Įdėkite šoninę ir kepkite, kol paruduos ir taps traškios, apie 6–8 minutes; rezervuoti riebalų perteklių. Įmaišykite česnaką iki kvapo, maždaug 1 minutę. Įmaišykite makaronų ir kiaušinių mišinį ir švelniai išmeskite, kad susimaišytų; pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Įpilkite rezervuoto makaronų vandens, po vieną šaukštą, kol pasieksite norimą konsistenciją.
  4. Patiekite iš karto, jei norite, papuoškite petražolėmis.

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 25 min