Spagečiai Carbonara
Jums reikės
- 4 gabalas lašinių
- 2 didelis kiaušiniai
- 2 šaukštai petražolių lapeliai
- 4 gvazdikėliai česnako
- 4 porcijos košerinės druskos ir pipirų
- 177 ml parmezano
- 227 g spagečiai
Instrukcijos
- Dideliame puode su verdančiu pasūdytu vandeniu išvirkite makaronus pagal pakuotės instrukcijas; pasilikite 1/2 puodelio vandens ir gerai nusausinkite. Nedideliame dubenyje suplakite kiaušinius ir parmezaną; atidėti.
- Įdėkite šoninę ir kepkite, kol paruduos ir taps traškios, apie 6–8 minutes; rezervuoti riebalų perteklių. Įmaišykite česnaką iki kvapo, maždaug 1 minutę. Įmaišykite makaronų ir kiaušinių mišinį ir švelniai išmeskite, kad susimaišytų; pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
- Įpilkite rezervuoto makaronų vandens, po vieną šaukštą, kol pasieksite norimą konsistenciją.
- Patiekite iš karto, jei norite, papuoškite petražolėmis.
Papildoma informacija
Porcijos
4
Gaminimo laikas
25 min