Spagečių skvošo plutos kišas
Jums reikės
- 4 porcijos Kokosų aliejus
- 1 šaukštai bazilikas
- 1 šaukštai petražolės
- 6 kiaušiniai
- 1 sauja grybai
- 340 g kiaulienos pusryčių dešra
- 4 porcijos druskos ir pipirų
- 907 g spagečių skvošas
Instrukcijos
- Ant kepimo skardos dėkite spageti moliūgą nupjauta puse žemyn.
- Kepkite moliūgą 20-25 minutes arba tol, kol galėsite paspausti moliūgo išorę ir šiek tiek pasidarys. Kai spageti skvošas iškeps, išimkite iš orkaitės, išskobkite sėklas ir siūlų perteklių ir palikite atvėsti, kol baigsite likusią dalį. iš kišo. Kai spageti skvošas atvės, šakute nuimkite siūlus. Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių.
- Pusryčių dešrą sudėkite į vidutinę keptuvę ant vidutinės ugnies. Sulaužykite ir virkite, kol neliks rausvos spalvos.
- Dubenyje išplakite kiaušinius, petražoles, bazilikus, druską ir pipirus. Ištraukite pyrago lėkštę ir kruopščiai sutepkite kokosų aliejumi.
- Į pyrago lėkštę sudėkite visus spagečių moliūgų siūlus ir įspauskite žemyn į lėkštę ir aukštyn į šonus. Stenkitės, kad jis būtų tolygus.
- Į lėkštę supilkite kiaušinius, tada sudėkite trupintą dešrą, ant viršaus su griežinėliais pjaustytais grybais.
- Ant viršaus pabarstykite dar šiek tiek druskos.
- Pašaukite į orkaitę, kad keptumėte 30-35 minutes 350 laipsnių temperatūroje arba kol kiaušiniai iškeps viduryje.
Papildoma informacija
Porcijos
4
Gaminimo laikas
60 min