Šparagai, kūdikių artišokai, pesto ir ožkos sūrio quiche su quinoa pluta

Šparagai, kūdikių artišokai, pesto ir ožkos sūrio quiche su quinoa pluta

Jums reikės

  • 227 g šparagai
  • 4 kūdikių artišokai
  • 1 kiaušinis
  • 4 kiaušiniai
  • 113 g Ožkos sūris
  • 118 ml riebi grietinėlė
  • 59 ml parmigiano reggiano
  • 79 ml pesto
  • 118 ml quinoa
  • 237 ml vandens

Instrukcijos

  1. Užvirinkite quinoa ir vandenį, sumažinkite ugnį, troškinkite uždengę dangtį, kol suminkštės ir didžioji dalis vandens susigers, maždaug 15 minučių, nukelkite nuo ugnies ir palikite uždengtą 5 minutes. Tuo tarpu nulupkite lapus nuo artišokų, kol pasieksite blyškesnius, minkštus vidinius lapus, nupjaukite viršutinį trečdalį ir išmeskite, padalinkite artišokų širdeles į ketvirčius ir padėkite į citrinų vandenį.
  2. Sumaišykite quinoa, kiaušinį ir parmezaną ir įspauskite į pyrago lėkštės dugną.
  3. Kepkite įkaitintoje 375 F orkaitėje iki šviesiai auksinės rudos spalvos, maždaug 10 minučių. Tuo tarpu pakepinkite arba garinkite artišokų širdeles ir šparagus, kol suminkštės, ir atidėkite į šalį.
  4. Sumaišykite artišokus, šparagus, kiaušinius, pieną, pesto ir ožkos sūrį ir supilkite į quinoa plutą.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 70 min