Šparagai, kūdikių artišokai, pesto ir ožkos sūrio quiche su quinoa pluta
Jums reikės
- 227 g šparagai
- 4 kūdikių artišokai
- 1 kiaušinis
- 4 kiaušiniai
- 113 g Ožkos sūris
- 118 ml riebi grietinėlė
- 59 ml parmigiano reggiano
- 79 ml pesto
- 118 ml quinoa
- 237 ml vandens
Instrukcijos
- Užvirinkite quinoa ir vandenį, sumažinkite ugnį, troškinkite uždengę dangtį, kol suminkštės ir didžioji dalis vandens susigers, maždaug 15 minučių, nukelkite nuo ugnies ir palikite uždengtą 5 minutes. Tuo tarpu nulupkite lapus nuo artišokų, kol pasieksite blyškesnius, minkštus vidinius lapus, nupjaukite viršutinį trečdalį ir išmeskite, padalinkite artišokų širdeles į ketvirčius ir padėkite į citrinų vandenį.
- Sumaišykite quinoa, kiaušinį ir parmezaną ir įspauskite į pyrago lėkštės dugną.
- Kepkite įkaitintoje 375 F orkaitėje iki šviesiai auksinės rudos spalvos, maždaug 10 minučių. Tuo tarpu pakepinkite arba garinkite artišokų širdeles ir šparagus, kol suminkštės, ir atidėkite į šalį.
- Sumaišykite artišokus, šparagus, kiaušinius, pieną, pesto ir ožkos sūrį ir supilkite į quinoa plutą.
Papildoma informacija
Porcijos
6
Gaminimo laikas
70 min