Šparagai, špinatai ir feta kišas

Šparagai, špinatai ir feta kišas

Jums reikės

  • 8 šparagų ietis
  • 946 ml kūdikių špinatų
  • 5 didelis kiaušiniai
  • 177 ml fetos sūris
  • 4 Žalieji svogūnai
  • 237 ml pieno
  • 1 šaukštai alyvuogių aliejus
  • 1 9 colių pyrago pluta
  • 8 porcijos druskos ir pipirų
  • 59 ml mocarela sūris

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 375 laipsnių F. Išklokite 9 colių pyrago plokštę pyrago tešla ir įdėkite į šaldiklį, kol ruošite kitus kišo ingredientus.
  2. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų.
  3. Sudėkite šparagų ietis ir špinatus. Virkite, kol šparagų stiebeliai šiek tiek suminkštės, o špinatai suvys.
  4. Perkelkite špinatus į kiaurasamtį. Tvirtai paspauskite šaukšto nugarą, kad išspaustumėte kuo daugiau skysčio. Atidėti.
  5. Dideliame dubenyje suplakite kiaušinius ir pieną. Įmaišykite fetą ir mocarelos sūrį. Pagardinkite druska ir pipirais, pagal skonį.
  6. Iš šaldiklio išimkite pyrago plutą.
  7. Ant plutos dugno sudėkite šparagų gabalėlius, špinatus ir žaliuosius svogūnus.
  8. Kiaušinių ir sūrio mišinį užpilkite ant daržovių ir į plutą.

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 65 min