Šparagai, špinatai ir feta kišas
Jums reikės
- 8 šparagų ietis
- 946 ml kūdikių špinatų
- 5 didelis kiaušiniai
- 177 ml fetos sūris
- 4 Žalieji svogūnai
- 237 ml pieno
- 1 šaukštai alyvuogių aliejus
- 1 9 colių pyrago pluta
- 8 porcijos druskos ir pipirų
- 59 ml mocarela sūris
Instrukcijos
- Įkaitinkite orkaitę iki 375 laipsnių F. Išklokite 9 colių pyrago plokštę pyrago tešla ir įdėkite į šaldiklį, kol ruošite kitus kišo ingredientus.
- Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų.
- Sudėkite šparagų ietis ir špinatus. Virkite, kol šparagų stiebeliai šiek tiek suminkštės, o špinatai suvys.
- Perkelkite špinatus į kiaurasamtį. Tvirtai paspauskite šaukšto nugarą, kad išspaustumėte kuo daugiau skysčio. Atidėti.
- Dideliame dubenyje suplakite kiaušinius ir pieną. Įmaišykite fetą ir mocarelos sūrį. Pagardinkite druska ir pipirais, pagal skonį.
- Iš šaldiklio išimkite pyrago plutą.
- Ant plutos dugno sudėkite šparagų gabalėlius, špinatus ir žaliuosius svogūnus.
- Kiaušinių ir sūrio mišinį užpilkite ant daržovių ir į plutą.
Papildoma informacija
Porcijos
8
Gaminimo laikas
65 min