Jums reikės
- 118 ml artišokų širdelės
- 6 kiaušiniai
- 237 ml špinatų
- 57 g Ožkos sūris
- 2 šaukštai pieno
- 118 ml parmezano sūris
- 0 šaukšteliai pipirų
- 0 šaukšteliai druskos
- 4 porcijos druskos ir pipirų
- 79 ml kremas
Instrukcijos
- Kiaušinius išplakti, pieną, druską ir pipirus.
- Supilkite ožkos sūrį.
- Kiaušinių mišinį supilkite į išklotą skardą ir kepkite apie 20 minučių. Kiaušiniai iškepa, kai kepimo skardą kraipote, o kiaušiniai nejuda.
- Išimkite kiaušinius iš orkaitės ir tolygiai paskleiskite špinatų artišokų mišinį ant paviršiaus. Aplink šoną paliekama 1/2–1 colio kraštinė.
- Apvoliokite kiaušinius.*Šiuo metu išvyniotus kiaušinius galite suvynioti į plastikinę plėvelę ir laikyti šaldytuve, kol būsite pasiruošę naudoti. Taigi galite tai padaryti dieną į priekį ir tiesiog tęsti kitą veiksmą, kai būsite pasiruošę jį patiekti.
- Pabarstykite parmezano sūriu.
- Kepkite dar 10-15 minučių (15-20 minučių, jei jis buvo šaldytuve). Kol parmezano sūris pradės šiek tiek ruduoti.
Papildoma informacija
Porcijos
4
Gaminimo laikas
45 min