2023/03/08 vokiečių Europos

Špinatų ir artišokų kiaušinių vyniotinis

Špinatų ir artišokų kiaušinių vyniotinis

Jums reikės

  • 118 ml artišokų širdelės
  • 6 kiaušiniai
  • 237 ml špinatų
  • 57 g Ožkos sūris
  • 2 šaukštai pieno
  • 118 ml parmezano sūris
  • 0 šaukšteliai pipirų
  • 0 šaukšteliai druskos
  • 4 porcijos druskos ir pipirų
  • 79 ml kremas

Instrukcijos

  1. Kiaušinius išplakti, pieną, druską ir pipirus.
  2. Supilkite ožkos sūrį.
  3. Kiaušinių mišinį supilkite į išklotą skardą ir kepkite apie 20 minučių. Kiaušiniai iškepa, kai kepimo skardą kraipote, o kiaušiniai nejuda.
  4. Išimkite kiaušinius iš orkaitės ir tolygiai paskleiskite špinatų artišokų mišinį ant paviršiaus. Aplink šoną paliekama 1/2–1 colio kraštinė.
  5. Apvoliokite kiaušinius.*Šiuo metu išvyniotus kiaušinius galite suvynioti į plastikinę plėvelę ir laikyti šaldytuve, kol būsite pasiruošę naudoti. Taigi galite tai padaryti dieną į priekį ir tiesiog tęsti kitą veiksmą, kai būsite pasiruošę jį patiekti.
  6. Pabarstykite parmezano sūriu.
  7. Kepkite dar 10-15 minučių (15-20 minučių, jei jis buvo šaldytuve). Kol parmezano sūris pradės šiek tiek ruduoti.

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 45 min