Špinatų lazanijos suktinukai

Špinatų lazanijos suktinukai

Jums reikės

  • 1 didelis kiaušinis 0,16 USD
  • 454 g lazanijos makaronai 1,69 USD
  • 591 ml marinara padažas 1,09 USD
  • 237 ml mocarela 1,18 USD
  • 59 ml parmezanas 0,24 USD
  • 425 g rikota 2,09 USD
  • 0 druskos ir pipirų $
  • 283 g špinatai 1,09 USD

Instrukcijos

  1. Užvirkite didelį puodą vandens su trupučiu druskos. Kai jis visiškai užvirs, sudėkite lazanijos makaronus ir virkite iki al dente (minkštas, bet nesumirks apie 12-15 minučių). Baigę virti, nusausinkite kiaurasamtyje. Kol makaronai verda, paruoškite įdarą. Atšildykite šaldytų špinatų pakuotę mikrobangų krosnelėje ir tada išspauskite kuo daugiau skysčio pertekliaus.
  2. Dubenyje sumaišykite špinatus su rikota, mocarela, parmezanu, kiaušiniu, šviežiai tarkuotais pipirais ir maždaug šaukšteliu druskos.
  3. Maišykite, kol gerai susimaišys. Kai makaronai ir įdaras bus paruošti, įkaitinkite orkaitę iki 400 laipsnių. Paruoškite stiklinį troškintuvą purškiant nepridegančiu purškikliu. Ant švaraus paviršiaus vienu metu išdėliokite kelis makaronus.
  4. Ant kiekvieno makarono uždėkite po kelis šaukštus įdaro ir paskleiskite, kad apsemtų nuo krašto iki krašto. Įdaras neturi būti tirštas, nes susukus makaronus jis susimaišys. Būtinai paskleiskite jį iki pat makaronų kraštų.
  5. Susukite makaronus ir sudėkite į paruoštą troškinimo indą. Kartokite tol, kol nebeliks viso įdaro (gali likti šiek tiek makaronų, tai yra atsarginiai gaminiai, jei surinkimo metu kuris nors iš kitų suplyš).
  6. Supilkite marinaros padažą ant susuktų makaronų taip, kad padengtų visus paviršius. Padažas išlaikys makaronus hidratuotus ir minkštus kepant. Uždenkite indą folija ir kepkite 30 minučių.

Papildoma informacija

Porcijos 7
Gaminimo laikas 60 min