„Sunburst“ pavasario daržovių kišenė su sluoksniuota tešla

„Sunburst“ pavasario daržovių kišenė su sluoksniuota tešla

Jums reikės

  • 4 šparagų ietis
  • 0 šaukšteliai pipirų
  • 2 vidutinis morkos
  • 2 šaukštai dižono garstyčių
  • 4 didelis kiaušiniai
  • 0 šaukšteliai košerinė druska
  • 2 porai
  • 118 ml graikiškas jogurtas
  • 1 lapas sluoksniuotos tešlos
  • 2 šaukštai grūdėtos garstyčios

Instrukcijos

  1. Įdėkite lentyną į orkaitės centrą ir įkaitinkite orkaitę iki 400 laipsnių F. Išklokite didelę kepimo skardą pergamentiniu popieriumi arba silpat kilimėliu. 10 colių pyrago skardą arba negilų pyrago indą apipurkškite nepridegančiu kepimo purškalu. Ant lengvai miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą į 13 colių kvadratą. Įdėkite tešlą į paruoštą indą, įspauskite į vietą ir nupjaukite perteklių, kuris tekės virš viršaus. (Man patinka tai daryti, sukdami kočėlą tiesiai ant keptuvės viršaus). Tešlą išklokite folija, paspausdami foliją tiesiai ant tešlos paviršiaus, tada užpildykite pyrago svareliais arba sausomis pupelėmis.
  2. Įdėkite garintuvo krepšelį į didelį puodą, tada pripildykite keptuvę vandens, kad jis beveik pasiektų garintuvo krepšį, bet visiškai nesiliestų. Uždenkite puodą ir užvirinkite, tada įmeskite supjaustytus šparagus, morkas ir porus. Uždenkite ir leiskite garuoti, kol daržovės lengvai pradurs peiliu, apie 5 minutes.
  3. Išimkite iš puodo, nusausinkite ir nusausinkite. Vidutiniame dubenyje suplakite kiaušinius, jogurtą, Dižono garstyčias, viso grūdo garstyčias, druską ir pipirus. Iškeptą tešlą padėkite ant paruoštos kepimo skardos, jei jos dar nėra.
  4. Supilkite kiaušinių įdarą, tada ant viršaus išdėliokite daržoves.

Papildoma informacija

Porcijos 10
Gaminimo laikas 60 min