2023/03/08 vokiečių Europos

„Sunny's“ šiltos vokiškos bulvių salotos

„Sunny's“ šiltos vokiškos bulvių salotos

Jums reikės

  • 59 ml obuolių sidro actas
  • 8 juostelės lašinių
  • 454 g kreminės bulvės
  • 118 ml švelniai garbanotos petražolės
  • 2 gvazdikėliai česnako
  • 1 Brūkšnys vengriška paprika
  • 6 porcijos košerinės druskos ir pipirų
  • 1 šaukšteliai meskitiniai skysti dūmai
  • 1 paprika
  • 4 laiškiniai svogūnai
  • 2 šaukštai cukraus
  • 2 šaukšteliai viso grūdo garstyčios

Instrukcijos

  1. Į didelį puodą suberkite bulves, skystus dūmus, česnaką, gražų žiupsnelį druskos, keletą maltų pipirų ir vandens, kad tik apsemtų. Užvirinkite, tada sumažinkite, kol užvirs. Virkite, kol bulvės suminkštės iki šakutės, maždaug 15 minučių.
  2. Nusausinkite kiaurasamtyje ir padėkite kiaurasamtį ant tuščio puodo viršaus, kad karštis išdžiūtų bulvės. Pakankamai atvėsusias, bet vis dar šiltas, didesnes bulves supjaustykite ketvirčiais, o kitas – per pusę, kad būtų vienodo kąsnio dydžio. Kai kurių gali iš viso nereikėti pjaustyti.
  3. Jei naudojate dujinę viryklę, padėkite pipirus tiesiai ant vidutinės liepsnos ir leiskite sudegti iš vienos pusės, tada sukite, kol visi pipirai pasidarys juodi ir sudegs. Jei neturite dujinės viryklės, paskrudinkite pipirus ant kepimo skardos po broileriu arba aukščiausioje orkaitės temperatūroje. Atidžiai stebėkite, kad pipirai ir sudegintų iš visų pusių.
  4. Išimkite į uždaromą plastikinį maišelį ir uždarykite, 5 minutes leiskite garuoti, kad atlaisvintumėte odą. Kai atvės pakankamai, kad galėtumėte apdoroti, pašalinkite sėklas ir sudegusią odą ir supjaustykite pipirus. Atidėti.
  5. Į didelę keptuvę ant vidutinės ugnies suberkite šoninę ir maišydami kepkite, kol apskrus, apie 8 minutes.
  6. Į vis dar karštą keptuvę suberkite actą, cukrų, garstyčias, papriką, žiupsnelį druskos ir keletą maltų pipirų. Virkite ant labai stiprios ugnies, kol cukrus ir druska ištirps, maždaug 2 minutes.
  7. Sudėkite bulves ir plakite, kol jos sugers acto mišinį.
  8. Perkelkite bulves atgal į didelį dubenį.
  9. Įdėkite raudonųjų pipirų, šoninės, petražolių ir laiškinių svogūnų ir išmaišykite.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 55 min