Švedijos Kringla

Švedijos Kringla

Jums reikės

  • 1 šaukštelis migdolų ekstraktas
  • 4 šaukšteliai kepimo milteliai
  • 2 šaukšteliai kepimo soda
  • 118 ml sviesto
  • 237 ml pasukų
  • 4 kiaušinių tryniai
  • 1 šaukšteliai druskos
  • 227 g kremas
  • 355 ml cukraus
  • 1 l nebalintų miltų
  • 1 šaukštelis vanilė

Instrukcijos

  1. Dideliame dubenyje sumaišykite cukrų ir sviestą; plakite iki šviesios ir purios masės.
  2. Įpilkite pasukų, grietinės, migdolų ekstrakto, vanilės ir kiaušinių trynių; gerai mušti.
  3. Lengvai supilkite miltus į matavimo puodelį; išsilyginti.
  4. Įpilkite 4 puodelius miltų ir visus likusius ingredientus; gerai ismaisyti. Mediniu šaukštu įmaišykite likusius 1 1/3 puodelio miltų. Uždenkite tešlą plastikine plėvele; laikykite šaldytuve bent 4 valandas arba per naktį, kad būtų lengviau tvarkyti.
  5. Įkaitinkite orkaitę iki 425 F. Lengvai sutepkite sausainių lakštus arba apipurkškite nepridegančiu kepimo purškalu. Iš tešlos suformuokite 1 1/2 colio rutuliukus. Ant miltais pabarstyto paviršiaus susukite kiekvieną rutuliuką į 10 colių ilgio virvę; suformuoti aštuonias figūras (
  6. arba klinšo formos.
  7. Dėkite ant riebalais išteptų sausainių lakštų.
  8. Kepkite 425 F temperatūroje. 6–9 minutes arba kol kraštai bus šviesiai auksinės rudos spalvos. Nedelsdami išimkite iš sausainių lakštų.

Papildoma informacija

Porcijos 42
Gaminimo laikas 315 min