Švediškas obuolių spanguolių pyragas
Jums reikės
- 0 šaukšteliai kvapieji pipirai
- 1 l obuoliai
- 1 šaukšteliai cinamono
- 237 ml spanguolės
- 1 kiaušinis
- 0 šaukšteliai imbiero
- 1 citrinos sultys
- 5 šaukštai sviesto
- 4 šaukštai neriebus graikiškas jogurtas
- 0 šaukšteliai muskato riešutas
- 1 žiupsnelis druskos
- 3 šaukštai cukraus
- 1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
- 237 ml miltai
Instrukcijos
- Įkaitinkite orkaitę iki 350 F ir apipurkškite gilų pyrago indą kepimo purkštuvu. Vidutiniame maišymo dubenyje sumaišykite įdaro ingredientus.
- Supilkite vaisių mišinį į pyrago formą. Tame pačiame dubenyje ištirpinkite sviestą, tada įmaišykite jogurtą ir kiaušinį iki vientisos masės.
- Suberkite cukrų, miltus ir druską ir išmaišykite, kad gerai susimaišytų. Šaukštu uždėkite plutos mišinį ant vaisių ir paglostykite, kad vaisiai apsemtų.
- Pabarstykite riešutais.
- Kepkite 350 laipsnių temperatūroje apie 1 valandą arba tol, kol viršus taps auksinės spalvos, o vaisiai bus gražūs ir burbuliuoti.
Papildoma informacija
Porcijos
10
Gaminimo laikas
80 min