Švediškas obuolių spanguolių pyragas

Švediškas obuolių spanguolių pyragas

Jums reikės

  • 0 šaukšteliai kvapieji pipirai
  • 1 l obuoliai
  • 1 šaukšteliai cinamono
  • 237 ml spanguolės
  • 1 kiaušinis
  • 0 šaukšteliai imbiero
  • 1 citrinos sultys
  • 5 šaukštai sviesto
  • 4 šaukštai neriebus graikiškas jogurtas
  • 0 šaukšteliai muskato riešutas
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 3 šaukštai cukraus
  • 1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
  • 237 ml miltai

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 350 F ir apipurkškite gilų pyrago indą kepimo purkštuvu. Vidutiniame maišymo dubenyje sumaišykite įdaro ingredientus.
  2. Supilkite vaisių mišinį į pyrago formą. Tame pačiame dubenyje ištirpinkite sviestą, tada įmaišykite jogurtą ir kiaušinį iki vientisos masės.
  3. Suberkite cukrų, miltus ir druską ir išmaišykite, kad gerai susimaišytų. Šaukštu uždėkite plutos mišinį ant vaisių ir paglostykite, kad vaisiai apsemtų.
  4. Pabarstykite riešutais.
  5. Kepkite 350 laipsnių temperatūroje apie 1 valandą arba tol, kol viršus taps auksinės spalvos, o vaisiai bus gražūs ir burbuliuoti.

Papildoma informacija

Porcijos 10
Gaminimo laikas 80 min