Švediški mėsos kukuliai su prieskoniais obuoliais

Švediški mėsos kukuliai su prieskoniais obuoliais

Jums reikės

  • 1 šaukštelis kvapieji pipirai
  • 237 ml midijų obuolių sviestas
  • 118 ml jautienos sultinys
  • 1 šaukštelis pipirų
  • 1 Tb sviesto
  • 12 porcijos Kajano pipirai
  • 2 kiaušiniai
  • 454 g Malta jautiena
  • 2 Tb medus
  • 473 ml panko duonos trupiniai
  • 454 g kiaulienos dešra
  • 118 ml svogūnas
  • 2 šaukšteliai druskos
  • 59 ml kremas

Instrukcijos

  1. Įdėkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir ištirpinkite joje sviestą. Kai sviestas ištirps, suberkite tarkuotus svogūnus ir pakepinkite 3-4 minutes, kol suminkštės. Dideliame dubenyje sumaišykite dešrą, maltą jautieną, panko, 1/2 puodelio obuolių sviesto, grietinę, kiaušinius, druską, pipirus. , ir kvapieji pipirai.
  2. Įdėkite svogūną, kai tik atvės. Įdėkite rankas į jį ir gerai išmaišykite, kol tolygiai susimaišys. Išmatuokite kotletus į vienos uncijos dalis.
  3. Susukite storus rutuliukus ir dėkite ant kepimo skardos, arti vienas kito, bet nesiliesdami. Turėtumėte turėti 40–45 kotletus.
  4. Kepkite 15 minučių. Tuo tarpu likusį 1/2 puodelio obuolių sviesto sumaišykite su jautienos sultiniu, medumi ir 1–2 brūkšniais kajeno pipirų.
  5. Gerai išplakite. Po 15 minučių išimkite kotletus iš orkaitės.
  6. Užpilkite padažu ant viršaus, būtinai uždengdami kiekvieną mėsos kukulį, ir vėl pašaukite į orkaitę 5-7 minutėms. Iškepus, kepimo skardą šiek tiek pakratykite, kad kukuliai atsilaisvintų, ir patiekite šiltą.

Papildoma informacija

Porcijos 12
Gaminimo laikas 45 min