Švediški mėsos kukuliai virš makaronų

Švediški mėsos kukuliai virš makaronų

Jums reikės

  • 946 ml pašildyto jautienos sultinio
  • 1 šaukšteliai pipirų
  • 6 porcijos ypač platūs makaronai
  • 4 šaukštai sviesto
  • 2 gabalas kvieciai
  • 0 šaukšteliai garstyčios
  • 2 kiaušinių tryniai
  • 1 Valg pirmo spaudimo alyvuogių aliejus
  • 118 ml miltai
  • 0 šaukšteliai maltų kvapiųjų pipirų
  • 454 g Malta jautiena
  • 0 šaukšteliai sumaltas muskato riešutas
  • 454 g malta kiauliena
  • 1 šaukštelis košerinė druska
  • 1 šaukštelis košerinė druska
  • 118 ml svogūnas
  • 118 ml kremas
  • 59 ml pieno
  • 1 šaukšteliai Vorčesterio padažas

Instrukcijos

  1. Į didelį dubenį sudėkite duonos riekeles ir apliekite pienu, įsitikinkite, kad duona visiškai išmirks. Mažoje keptuvėje ant vidutinės ugnies kepkite svogūnus aliejuje tris ar keturias minutes, kol suminkštės. Atidėkite atvėsti. Į dubenį su duona įpilkite kiaušinių trynių, muskato riešuto, garstyčių, druskos, pipirų ir kvapiųjų pipirų. Plakite vieliniu šluotele iki vientisos masės.
  2. Suberkite svogūnus ir vėl išplakite.
  3. Įdėkite jautieną ir kiaulieną ir švelniai sumaišykite, kad neperdirbtumėte mėsos. Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių F. Naudodami #40 kaušelį (vienos uncijos kaušelį), išskobkite vienos uncijos kotletus, pamirkydami kaušelį vandenyje tarp kiekvieno kotleto. . Turėtumėte gauti 43 kotletus. Tada kiekvieną iš jų pasukite delne, kad kiekvienas būtų apvalus.
  4. Įkaitinkite didelę keptuvę ant vidutinės ugnies ir įpilkite du šaukštus sviesto ir vieną šaukštą aliejaus. Kai jie įkais ir suputos, atsargiai įdėkite pusę kotletų į keptuvę neliesdami vienas kito ir apkepkite iš visų pusių apie 7–8 minutes. Radau, kad du sriubos šaukštai puikiai tiko kaip įrankiai sugriebti ir apvolioti kotletus iki rudos spalvos.
  5. Išimkite šią pirmąją partiją į 9x9x2,5 colio troškintuvą. Tada į karštus riebalus suberkite likusius kotletus ir pakartokite virimo procesą. Kai paskutiniai kotletai bus išimti į troškinimo indą, į keptuvę supilkite likusį sviestą ir sumažinkite ugnį iki vidutinės. Kai sviestas ištirps, šluotele įmaišykite miltus. Virkite apie tris minutes ant vidutinės ugnies, tada po trečdalį supilkite vieną litrą karšto sultinio, plakdami.
  6. Įpilkite grietinės, sausų garstyčių ir Worcestershire padažo ir išmaišykite. Paragaukite ir įberkite druskos ir pipirų tik jei reikia. (Jei naudojote konservuotą sultinį, druskos gali ir neprireikti).
  7. Supilkite šį mišinį ant kotletų ir kepkite 30 minučių, kol įkais ir pradės burbuliuoti. Kol kotletai kepa, išvirkite „No Yolks Noodles“ makaronus pagal pakuotės nurodymus, nustatydami laiką, kad jie būtų karšti, kai kotletai išimami iš orkaitės.
  8. Patiekite mėsos kukulius ir padažą ant „No Yolks Noodles“.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 75 min