Švediško kardamono pynė be minkymo

Švediško kardamono pynė be minkymo

Jums reikės

  • 1 Tbs aktyvios mielės
  • 473 ml migdolų pienas
  • 79 ml lundberg farms svajoja rudųjų ryžių sirupą
  • 79 ml rapsų aliejus
  • 2 Tbs Floridos kristalai demerara cukrus
  • 2 Tbs bobų malūno linų sėmenų miltai
  • 2 šaukšteliai druskos
  • 2 šaukšteliai kardamono sėklų
  • 1 l bobų malūnas nebalinti miltai

Instrukcijos

  1. Dideliame nereaguojančiame dubenyje su dangčiu sumaišykite migdolų pieną, linų sėmenų miltus, agavos nektarą, aliejų, mieles, druską ir kardamoną.
  2. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite mediniu šaukštu. Uždenkite dangčiu arba plastikine plėvele ir palikite 2 1/2 valandos kambario temperatūroje.
  3. Kepimo skardą padenkite kepimo purkštuvu arba išklokite pergamentiniu popieriumi.
  4. Išimkite pusę tešlos iš šaldytuvo; likusią tešlą pasilik antram kepalui. (Tešla bus laikoma šaldytuve iki 5 dienų.) Padalinkite tešlą į 3 lygias dalis ir kiekvieną gabalėlį švelniai susukite į 18 colių ilgio virvę ant miltais pabarstyto darbinio paviršiaus.
  5. Ant paruoštos kepimo skardos 2 colių atstumu vienas šalia kito dėkite tešlos virves. Vienoje pusėje suimkite galus ir pakiškite. Laisvai supinti tešlos virves, tada suimkite uodegos galus. Supintą kepalą laisvai uždenkite virtuviniu rankšluosčiu arba plastikine plėvele ir palikite 30 minučių.
  6. Supinto kepalo viršų aptepkite migdolų pienu ir gausiai pabarstykite cukrumi.

Papildoma informacija

Porcijos 16
Gaminimo laikas 45 min