Švediško šokolado rutuliukai

Švediško šokolado rutuliukai

Jums reikės

  • 454 g sviesto
  • 237 ml kakavos milteliai
  • 12 porcijos papuošimas – kokoso drožlės
  • 946 ml avižos
  • 2 šaukštai tikrai stipri kava
  • 355 ml konditerinis cukrus
  • 1 šaukštelis Vanilės ekstraktas

Instrukcijos

  1. Sviestą, cukrų ir kakavą ištrinkite iki vientisos masės.
  2. Įpilkite kavos, vanilės ir šokolado, gerai išmaišykite.
  3. Įpilkite avižų ir gerai išmaišykite dideliu greičiu mikseriu, kol visiškai susimaišys, maždaug 3–5 minutes. Suimkite 1,5 colio tešlos gabalėlį ir iškočiokite tarp dviejų delnų.
  4. Susukite į norimą papuošimą, kad pasidengtumėte. Valgykite iš karto arba maždaug 2 valandoms atšaldykite šaldytuve, kad skanėstas būtų tvirtesnis.

Papildoma informacija

Porcijos 12
Gaminimo laikas 140 min