Švediškos krevečių salotos dar vadinamos Skagenröra

Švediškos krevečių salotos dar vadinamos Skagenröra

Jums reikės

  • 3 šaukštai kremas
  • 3 šaukštai krapai gražiai
  • 3 lašai aštrus padažas
  • 1 šaukštelis citrinos sulčių
  • 3 šaukštai Mayo
  • 1 Valg gražiai svogūnas
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 500 g krevetės
  • 4 porcijos pipirų

Instrukcijos

  1. Nulupkite krevetes.
  2. Sumaišykite majonezą ir šviežią arba grietinę.
  3. Sumaišykite krevetes, krapus ir svogūną. Tada įpilkite citrinos sulčių, aštraus padažo, druskos ir baltųjų pipirų pagal skonį.
  4. Patiekite su bulvėmis arba ant skrebučio.

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 15 min