Švediškų aviečių migdolų batonėliai
Jums reikės
- 237 ml migdolai
- 177 ml sviesto
- 118 ml kokoso
- 24 porcijos papildomas konditerių cukrus
- 177 ml konditerių cukrus
- 3 Kiaušinio baltymai
- 355 ml miltai
- 177 ml aviečių uogienė
- 6 šaukštai cukraus
Instrukcijos
- Įkaitinkite orkaitę iki 350°. Dideliame dubenyje sutrinkite grietinėlės sviestą ir konditerinį cukrų iki šviesios ir purios masės. Palaipsniui suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Paspauskite ant riebalais ištepto 13x9 colių dugno. Keptuvė.
- Užtepkite uogiene ant plutos. Dideliame dubenyje plakite kiaušinių baltymus, kol susidarys minkštos smailės. Palaipsniui plakite cukrų, po 1 valgomąjį šaukštą, aukšta temperatūra, kol susidarys standžios smailės. Sulenkite kokosą ir 1/2 puodelio migdolų.
- Užtepkite ant uogienės.
- Pabarstykite likusiais migdolais.
- Kepkite 18-22 minutes arba iki auksinės rudos spalvos. Visiškai atvėsinkite ant grotelių. Pabarstykite konditerių cukrumi.
Papildoma informacija
Porcijos
24
Gaminimo laikas
55 min