Švediškų aviečių migdolų batonėliai

Švediškų aviečių migdolų batonėliai

Jums reikės

  • 237 ml migdolai
  • 177 ml sviesto
  • 118 ml kokoso
  • 24 porcijos papildomas konditerių cukrus
  • 177 ml konditerių cukrus
  • 3 Kiaušinio baltymai
  • 355 ml miltai
  • 177 ml aviečių uogienė
  • 6 šaukštai cukraus

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 350°. Dideliame dubenyje sutrinkite grietinėlės sviestą ir konditerinį cukrų iki šviesios ir purios masės. Palaipsniui suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Paspauskite ant riebalais ištepto 13x9 colių dugno. Keptuvė.
  2. Užtepkite uogiene ant plutos. Dideliame dubenyje plakite kiaušinių baltymus, kol susidarys minkštos smailės. Palaipsniui plakite cukrų, po 1 valgomąjį šaukštą, aukšta temperatūra, kol susidarys standžios smailės. Sulenkite kokosą ir 1/2 puodelio migdolų.
  3. Užtepkite ant uogienės.
  4. Pabarstykite likusiais migdolais.
  5. Kepkite 18-22 minutes arba iki auksinės rudos spalvos. Visiškai atvėsinkite ant grotelių. Pabarstykite konditerių cukrumi.

Papildoma informacija

Porcijos 24
Gaminimo laikas 55 min