Sveikas bulvių plutos vegetariškas kišas su cukinijomis, pomidorais ir feta

Sveikas bulvių plutos vegetariškas kišas su cukinijomis, pomidorais ir feta

Jums reikės

  • 1 baltas kiaušinis
  • 3 kiaušiniai
  • 59 ml fetos sūris
  • 1 žalias svogūnas
  • 1 šaukšteliai maltų pipirų
  • 158 ml pieno
  • 1 Valg alyvuogių aliejus
  • 651 ml ir rusva bulvė
  • 1 šaukšteliai druskos
  • 1 šaukšteliai paprika
  • 118 ml pomidoras
  • 237 ml cukinijos

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 425 laipsnių F. Gilų 9 colių pyrago indą lengvai padenkite kepimo purkštuvu. Popieriniu rankšluosčiu arba virtuviniu rankšluosčiu išspauskite drėgmės perteklių iš susmulkintos bulvės. Vidutinio dydžio dubenyje sumeskite susmulkintas bulves. su alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais.
  2. Bulvių mišinį perkelkite į paruoštą pyrago formą ir tolygiai prispauskite bulves indo apačioje ir šonuose.
  3. Kepkite, kol bulvių kraštai taps auksinės spalvos, 17–20 minučių. Sumažinkite orkaitės šilumą iki 375 laipsnių F. Kol pluta kepa, dideliame dubenyje išplakite kiaušinius, baltymus ir pieną.
  4. Supilkite rūkytą papriką, druską ir pipirus. Sutarkuotas cukinijas įmaišykite į kiaušinių mišinį, o visą mišinį supilkite į paruoštą plutą.
  5. Pomidorus, fetos sūrį ir žaliąjį svogūną tolygiai pabarstykite ant kiaušinių mišinio.
  6. Kepkite 375 laipsnių F temperatūroje, kol kiaušinis įstos į centrą ir pradės ruduoti, 25–35 minutes.

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 65 min