Sviestinio moliūgo ir špinatų lazanijos suktinukai Skinnytaste
Jums reikės
- 454 g sviestinis moliūgas
- 1 didelis kiaušinis
- 425 g Rikotos sūris
- 283 g špinatų
- 2 gvazdikėliai česnako
- 9 lazanijos makaronai
- 9 porcijos košerinės druskos ir pipirų
- 1 šaukštelis alyvuogių aliejus
- 2 šaukštai parmezano sūris
- 1 Valg petražolės
- 85 g dalis lieso mišinio sūrio
- 9 porcijos druskos ir pipirų
- 59 ml askaloniniai česnakai
Instrukcijos
- Lazanijos suktinukai, įdaryti špinatais ir sūriu, po to užpilti kreminiu sviestiniu parmezano padažu ir kepti orkaitėje su dar daugiau sūrio, patikėkite manimi, jūs norite tokių savo gyvenime!Praėjusiais metais aš įsimylėjau kreminį sviestinį moliūgą kaip makaronų padažą ir nuo to laiko tai buvo mano galvoje. Dabar, kai jau atėjo ruduo, buvo pats tinkamiausias laikas pažaisti su šia idėja. Jie pasirodė tokie puikūs, kaip galėjau įsivaizduoti, net mano paauglė dukra, kuri yra gana išranki, mėgo tai! Ir jie yra be mėsos, todėl puikiai tinka pirmadieniams be mėsos. Naudokite makaronus be glitimo, kad jie būtų be glitimo, arba nesmulkintus kviečius, kad būtų galima pridėti nesmulkintų grūdų. Mėgaukitės!Sviestinio moliūgo ir špinatų lazanija
- Ritinėliai
- Porcijos: 9 Dydis: 1 lazanijos ritinys Senas Taškai: 4 tšk. Taškai+: 6 tšk.
- Kalorijos: 227 Riebalai: 5 g Angliavandeniai: 29 g Ląsteliena: 3 g Baltymai: 16 g Cukrus: 3 gNatris: 265 mg (be druskos) Cholesterolis: 30 g Ingredientai: Parmezano padažui: 1 svaras riešutų ir moliūgų, nuluptų1 šaukštelis alyvuogių aliejaus 1/4 puodelio askaloniniai česnakai, susmulkintos 2 skiltelės česnako, maltos 2 šaukštai šviežios tarkuotos parmezano sūrio košerinės druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų pagal skonį
- Lazanijai: 9 virti lazanijos makaronai (jei be glitimo naudokite makaronus be glitimo) 10 uncijų pakuotė šaldytų kapotų špinatų, pašildytų ir gerai išspaustų 15 uncijų neriebaus rikotos sūrio (man patinka Polly-o) 1/2 puodelio šviežio tarkuoto parmezano sūrio1 didelis kiaušinių druskos ir šviežių pipirų 9 šaukštai (apie 3 uncijos) dalis lieso susmulkinto itališko sūrio (naudojau Sargento) 1 šaukštas petražolių, maltų
- Suberkite moliūgą ir virkite, kol suminkštės.
- Išimkite skvošą kiaurasamčiu, palikite apie 1 puodelį vandens ir atidėkite į šalį, tada panardinamuoju trintuvu sutrinkite iki vientisos masės, įpildami 1/4 puodelio rezervuoto skysčio, kad praskiedžiatumėte. Tuo tarpu didelėje gilioje nepridegančioje keptuvėje. , įpilkite aliejaus, pakepinkite askaloninius česnakus ir česnakus ant vidutinės-mažos ugnies, kol suminkštės ir auksinės spalvos, maždaug 4–5 minutes.
- Įpilkite tyrės sviestinio moliūgo, pagardinkite druska ir šviežiais maltais pipirais ir įpilkite dar šiek tiek rezervuoto vandens, kad praskiestumėte pagal savo skonį. Įmaišykite 2 1/2 šaukštų parmezano sūrio ir atidėkite į šalį. Įkaitinkite orkaitę iki 350 F. Ant 9 x 12 kepimo indo dugno užpilkite maždaug 1/2 puodelio sviestinio padažo padažo.
- Vidutiniame dubenyje sumaišykite špinatus, rikotą, parmezaną, kiaušinį, druską ir pipirus.
- Ant stalviršio padėkite vaško popieriaus gabalėlį ir išdėliokite lazanijos makaronus. Įsitikinkite, kad makaronai yra sausi. Paimkite 1/3 puodelio rikotos mišinio ir tolygiai paskirstykite ant makaronų.
- Atsargiai iškočiokite ir dėkite siūle žemyn ant kepimo indo. Pakartokite su likusiais makaronais. Kepimo inde ant makaronų užpilkite 1 puodelį padažo ir ant kiekvieno užpilkite 1 šaukštą itališko sūrio mišinio. Ant kepimo indo uždėkite foliją ir kepkite 40 minučių arba kol sūris išsilydys ir viskas bus karšta bei burbuliuota. Pabarstykite petražolėmis ir patiekite. Padaro 9 suktinukus. Kad patiektumėte, į lėkštę įpilkite šiek tiek papildomo padažo ir uždėkite lazanijos suktinuką.
Papildoma informacija
Porcijos
9
Gaminimo laikas
75 min