Taco lazanija

Taco lazanija

Jums reikės

  • 425 g juodos pupelės
  • 397 g konservuotų pomidorų
  • 6 8 colių miltų tortilijos
  • 118 ml paprika
  • 454 g Malta jautiena
  • 118 ml svogūnas
  • 454 g iškeptos pupelės
  • 340 g meksikietiško sūrio mišinys
  • 1 vokas taco prieskonių
  • 158 ml vandens

Instrukcijos

  1. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies kepkite jautieną, žaliąją papriką ir svogūną, kol mėsa nebebus rausva; nusausinti.
  2. Įpilkite vandens ir taco prieskonių; užvirinkite. Sumažinti šilumą; troškinkite neuždengę 2 minutes. Įmaišykite juodąsias pupeles ir pomidorus. Troškinkite neuždengę 10 minučių.
  3. Dvi tortilijas sudėkite į riebalais išteptą 13x9 colių indą. kepimo indas.
  4. Pertepkite puse keptų pupelių ir puse jautienos mišinio; pabarstykite 1 stikline sūrio. Pakartokite sluoksnius. Ant viršaus uždėkite likusias tortilijas ir sūrį. 3. Uždenkite ir kepkite 350 laipsnių kampu 25–30 minučių arba tol, kol įkais ir sūris išsilydys.

Papildoma informacija

Porcijos 9
Gaminimo laikas 20 min