Taco lazanija

Jums reikės
- 425 g juodos pupelės
- 397 g konservuotų pomidorų
- 6 8 colių miltų tortilijos
- 118 ml paprika
- 454 g Malta jautiena
- 118 ml svogūnas
- 454 g iškeptos pupelės
- 340 g meksikietiško sūrio mišinys
- 1 vokas taco prieskonių
- 158 ml vandens
Instrukcijos
- Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies kepkite jautieną, žaliąją papriką ir svogūną, kol mėsa nebebus rausva; nusausinti.
- Įpilkite vandens ir taco prieskonių; užvirinkite. Sumažinti šilumą; troškinkite neuždengę 2 minutes. Įmaišykite juodąsias pupeles ir pomidorus. Troškinkite neuždengę 10 minučių.
- Dvi tortilijas sudėkite į riebalais išteptą 13x9 colių indą. kepimo indas.
- Pertepkite puse keptų pupelių ir puse jautienos mišinio; pabarstykite 1 stikline sūrio. Pakartokite sluoksnius. Ant viršaus uždėkite likusias tortilijas ir sūrį. 3. Uždenkite ir kepkite 350 laipsnių kampu 25–30 minučių arba tol, kol įkais ir sūris išsilydys.
Papildoma informacija
Porcijos
9
Gaminimo laikas
20 min