Taco Tortilla Lasagna

Taco Tortilla Lasagna

Jums reikės

  • 6 porcijos miltų tortilijos
  • 454 g Malta jautiena
  • 6 porcijos taco fixin kaip salotos
  • 79 ml alyvuoges
  • 237 ml salsa
  • 473 ml aštrus čederio sūris
  • 2 šaukštai taco prieskonių
  • 1 pomidoras
  • 158 ml vandens

Instrukcijos

  1. Didelėje keptuvėje rudos maltos jautienos.
  2. Sumaišykite taco prieskonius ir vandenį, virkite 5–6 minutes ant vidutinės ugnies, dažnai maišydami. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Jį galite gaminti apvalioje troškinimo formoje arba pyrago formoje (9 colių) arba 8 x 8 kvadratinėje keptuvėje. Keptuvę gerai ištepkite riebalais ir įkaitinkite orkaitę iki 375 laipsnių F.
  3. Ant dugno padėkite 2 tortilijas, kad kvadratinėje keptuvėje tortilijas supjaustykite taip, kad jos tilptų. Dviem sluoksniais paskleiskite pusę mėsos ant tortilijų, pusę salsos, tada pusę alyvuogių ir pabarstykite 1/3 sūrio. Pakartokite.
  4. Pabarstykite likusį sūrį ant viršaus ir uždenkite griežinėliais supjaustytais pomidorais. 3 sluoksniais paskleiskite 1/3 mėsos ant tortilijų, 1/3 salsos, tada 1/3 alyvuogių ir 1/4 sūrio. . Pakartokite du kartus.
  5. Ant viršaus pabarstykite likusį sūrį, tada uždenkite supjaustytais pomidorais.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 50 min