„The Lucky Penny“ tinklaraštis: GERIAUSIOS žiedinių kopūstų plutos pica

„The Lucky Penny“ tinklaraštis: GERIAUSIOS žiedinių kopūstų plutos pica

Jums reikės

  • 1 Valg pasirinktinai migdolų miltai
  • 1 šaukšteliai bazilikas
  • 1 kiaušinis
  • 1 šaukšteliai česnako milteliai
  • 0 šaukšteliai košerinė druska
  • 59 ml mocarela sūris
  • 1 šaukšteliai raudonėlis
  • 59 ml parmezano sūris
  • 1 galva žiediniai kopūstai – apdorojus turėtų gautis 2–3 puodeliai
  • 3 pasirenkami pipirų kokteiliai

Instrukcijos

  1. (spausdinama) 1 maža arba vidutinio dydžio žiedinio kopūsto galvutė – apdorojus turėtų gautis 2–3 puodeliai 1/4 arbatinio šaukštelio košerinės druskos 1/2 arbatinio šaukštelio džiovinto baziliko (dar labiau sutrinkite tarp pirštų) 1/2 šaukštelio džiovinto raudonėlio (dar labiau aptepkite). tarp jūsų pirštų) 1/2 arbatinio šaukštelio česnako miltelių (nebūtina) keli gabalėliai maltų raudonųjų pipirų 1/4 puodelio tarkuoto parmezano sūrio 1/4 puodelio mocarelos sūrio 1 kiaušinis (nebūtina) 1 valgomasis šaukštas migdolų miltų
  2. Norimas padažo, sūrio užpilui ir kitų priedų kiekis. Pasigaminkite savo 30 minučių picos padažą pagal mano receptą!
  3. Įdėkite picos akmenį į orkaitę arba kepimo skardą, jei neturite picos akmens. Įkaitinkite orkaitę iki 450 laipsnių. Ant pjaustymo lentos uždėkite didelį gabalėlį pergamentinio popieriaus ir apipurkškite jį nepridegančiu kepimo aliejumi. Nuplaukite ir gerai nusausinkite nedidelę žiedinio kopūsto galvutę. Nepirkite vienos jūsų galvos dydžio, nebent planuojate gaminti 2 picas.
  4. Nupjaukite žiedynus, stiebo daug nereikia. Tiesiog laikykitės gėlių. Maišykite virtuvės kombainą maždaug 30 sekundžių, kol pasidarys sniego pudra, pavyzdžiui, žiediniai kopūstai. Žiūrėkite aukščiau esančią nuotrauką. Turėtumėte gauti 2–3 puodelius žiedinių kopūstų „sniego“.
  5. Įdėkite žiedinį kopūstą į mikrobangų krosnelėje saugų dubenį ir uždenkite. Mikrobangų krosnelėje 4 minutes. Išvirtą žiedinį kopūstą išmeskite ant švaraus rankšluosčio ir leiskite šiek tiek atvėsti, prieš bandydami atlikti kitą veiksmą. Kai žiediniai kopūstai pakankamai atvės, kad galėtumėte juos apdoroti, suvyniokite jį į indų rankšluostį ir išgręžkite iš jo. Norisi išspausti kuo daugiau vandens. Tai užtikrins, kad vietoj trapios netvarkos gausite kramtomąją picą, panašią į plutą. Į dubenį supilkite žiedinius kopūstus. Dabar įpilkite 1/4 puodelio parmezano sūrio, 1/4 puodelio mocarelos sūrio, 1/4 arbatinio šaukštelio košerinės druskos, 1/2 šaukštelio džiovinto baziliko (prieš pridėdami dar labiau sutrinkite lapus tarp pirštų), 1/2 šaukštelio džiovinto raudonėlio ( prieš pridėdami dar labiau sutrinkite lapus tarp pirštų), 1/2 arbatinio šaukštelio česnako miltelių (ne česnako druskos) ir, jei norite, žiupsnelį raudonųjų pipirų. Taip pat įdėjau 1 valgomąjį šaukštą migdolų miltų, nes mano žiediniai kopūstai davė daugiau nei 2 puodelius žiedinio sniego. Tai neprivaloma ir aš nedėčiau migdolų miltų, jei turite arčiau 3 puodelius žiedinio sniego. Dabar įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Geriausiai veikia rankos. Sumaišę rankomis suformuokite tešlą į plutą ant aliejumi patepto pergamentinio popieriaus. Giliai paglostykite, norite, kad jis būtų gražiai ir tvirtai suformuotas. Nedarykite jo per storo ar plono. Naudodami pjaustymo lentą, pergamentinį popierių uždėkite ant karšto picos akmens arba kepimo skardos orkaitėje.
  6. Įpilkite kiek norite padažo, sūrio ir priedų. Išmatavimų aš nepateiksiu. Jūs žinote, kaip jums patinka jūsų pica, todėl pirmyn! Įdėkite pergamentą su pica atgal į karštą orkaitę ir kepkite dar 5–7 minutes, kol sūris išsilydys, taps burbuliukais ir šiek tiek auksinės spalvos. Išbandykite savo kantrybę ir leiskite jam atvėsti minutę ar dvi. Turbūt arčiau dviejų. Tada picos pjaustytuvu ir mentele patiekite skanią begrūdės žiedinių kopūstų picą!*3/15 atnaujinimas – jei naudojate didesnio dydžio žiedinį kopūstą, padidinkite kiaušinių skaičių iki 1 kiaušinio ir 1 kiaušinio baltymo. Norite, kad jūsų „tešla“ būtų lipni. Kai gaminu didesnio dydžio picą (naudodama daugiau žiedinių kopūstų), pagardinu prieskoniais ir kiaušiniu, bet dažnai palieku tą patį sūrio kiekį. Formuodami plutą įsitikinkite, kad tešlą sandariai suglauskite. Tikrai padeda plutą (ant aliejumi patepto pergamentinio popieriaus lakšto) uždėti ant KARŠTO picos akmens ar kepimo skardos. Prieš uždėdami ant viršaus ir vėl kepdami, įsitikinkite, kad pluta yra auksinės spalvos. Aš tikrai tikiu, kad tinkamo ilgio kepimas prieš užpilant padeda išlaikyti plutą kartu. Taip pat man labai patinka į plutos mišinį įmaišyti nuo 1 iki 2 šaukštų migdolų miltų.*Atsisakymas – griežinėliai vis tiek bus šiek tiek minkšti, bet neturėtų būti Nebūk trapus.*** ATNAUJINIMAS – mano naujoje orkaitėje reikia iš anksto kepti plutą maždaug 15–20 minučių, kad ji būtų gražiai auksinės rudos spalvos. Atsikratykite išvaizdos, o ne laiko! Norite, kad kraštai pradėtų būti traškiai rudi, bet ne per daug, kad dar kartą gaminant, pridėjus priedų, jis sudegtų.DUK: Vietoj mikrobangų krosnelės galite garinti žiedinį kopūstą tiek, kad jis šiek tiek suminkštėtų. Vietoj maisto procesorių galite naudoti sūrio tarka sutarkuoti žiedinius kopūstus.Jei ieškote versijos be pieno – čia yra nuoroda į žiedinių kopūstų picos plutą be mišio! Labai rekomenduoju pergamentinį popierių ant skardos folijos. Nenaudokite vaško popieriaus. Taip, galite apsieiti be picos akmens ir naudoti kepimo skardą. Taip, galite tiesiog išsukti žiedinį kopūstą žalią, bet aš rekomenduoju kepimo būdą ir geriau pavyko išvirti žiedinį kopūstą prieš išgręžiant. iš.Žmonės sėkmingai naudojo žiedinį kopūstą sulčiaspaude ir ištraukė minkštimą. Aš to nebandžiau. Migdolų gėlė yra neprivaloma. Kokosų miltai būtų geras pakaitalas, bet abu juos būtų galima visiškai atsisakyti ir gauti beveik tą patį rezultatą. Meilė, sėkmė ir laimė! DĖL ŠIO RECEPTO POPULIARUMO TURIU PRAŠYTI PRAŠOME NESKELBTI VISŲ ŠIO RECEPTŲ BET KITAS TINKLARAŠTAS AR SVETAINĖ BE TINKAMO AKREDITAVIMO, KAIP SU JOKIU RECEPTU ŠIOJE SVETAINE. Ačiū! :)Breville 13" picos akmuo išmaniajai orkaitei (Google filialo skelbimas)

Papildoma informacija

Porcijos 2
Gaminimo laikas 45 min