Jums reikės
- 237 ml šokolado gabaliukais
- 1 Šokoladinis pyragas
- 118 ml aviečių uogienė
- 30 popierinių ledinukų lazdelių
- 1 pkg pabarstukai
- 2 putų polistirolo blokeliai
Instrukcijos
- Kepkite šokoladinį pyragą, kaip nurodyta „Migdolų miltų be glitimo“ 84 puslapyje
- Sumaišykite aviečių vaisių užtepėlę į trupintą pyragą, naudokite didelio metalinio šaukšto nugarą
- Mišinys bus pakankamai drėgnas, kad susuktų į 1,5 1 colio rutuliukus ir išliktų apvalios formos
- Ištirpinkite juodąjį šokoladą labai mažame puode ant labai mažos ugnies
- Po vieną panardinkite maždaug ½ colio ledinuko galiuko į ištirpintą šokoladą
- Laikydami pagaliuką su pritvirtintu torto rutuliu, pamerkite visą torto rutulį į ištirpintą šokoladą, kol jis uždengs
- Įsitikinkite, kad šokolado danga susilieja su ledinuko lazdelės pagrindu; tai padeda užtikrinti, kad torto rutulys priliptų
- Nusukite šokolado dangos perteklių nuo torto popierėlio, kad jis būtų tolygiai padengtas
- Užtepkite pabarstuku (jei norite)
- Įdėkite torto popsą į polistirolo bloką
Papildoma informacija
Porcijos
30
Gaminimo laikas
45 min