2023/03/08 vokiečių Europos

Tortai be glitimo

Tortai be glitimo

Jums reikės

  • 237 ml šokolado gabaliukais
  • 1 Šokoladinis pyragas
  • 118 ml aviečių uogienė
  • 30 popierinių ledinukų lazdelių
  • 1 pkg pabarstukai
  • 2 putų polistirolo blokeliai

Instrukcijos

  1. Kepkite šokoladinį pyragą, kaip nurodyta „Migdolų miltų be glitimo“ 84 puslapyje
  2. Sumaišykite aviečių vaisių užtepėlę į trupintą pyragą, naudokite didelio metalinio šaukšto nugarą
  3. Mišinys bus pakankamai drėgnas, kad susuktų į 1,5 1 colio rutuliukus ir išliktų apvalios formos
  4. Ištirpinkite juodąjį šokoladą labai mažame puode ant labai mažos ugnies
  5. Po vieną panardinkite maždaug ½ colio ledinuko galiuko į ištirpintą šokoladą
  6. Laikydami pagaliuką su pritvirtintu torto rutuliu, pamerkite visą torto rutulį į ištirpintą šokoladą, kol jis uždengs
  7. Įsitikinkite, kad šokolado danga susilieja su ledinuko lazdelės pagrindu; tai padeda užtikrinti, kad torto rutulys priliptų
  8. Nusukite šokolado dangos perteklių nuo torto popierėlio, kad jis būtų tolygiai padengtas
  9. Užtepkite pabarstuku (jei norite)
  10. Įdėkite torto popsą į polistirolo bloką

Papildoma informacija

Porcijos 30
Gaminimo laikas 45 min