Jums reikės
- 1 l ryžių krispie dribsniai
- 283 g zefyrai
- 118 ml pabarstukai
- 3 šaukštai sviesto
- 158 ml pyrago mišinys
Instrukcijos
- Apipurkškite 11x7 kepimo skardą nepridegančiu purškikliu. Atidėkite į šalį. Dideliame puode ant mažos ugnies ištirpinkite sviestą.
- Sudėkite zefyrus ir nuolat maišykite. Kai zefyrai visiškai ištirps, įmaišykite sausą pyrago mišinį.
- Nuimkite keptuvę nuo ugnies. Įmaišykite dribsnius, kol jie visiškai pasidengs zefyrų mišiniu.
- Įmaišykite pusę pabarstukų. Įspauskite į paruoštą kepimo skardą ir apibarstykite likusiais pabarstukais. Kai spaudžiu ryžių krispie skanėstus į keptuvę, naudoju mentele, apipurškiamą nepridegančiu purškikliu, todėl lengviau nuspausti. Lengvai paspauskite, nes per stiprus spaudimas sukurs kietus ryžių krispie skanėstus. Atvėsinkite bent 30 minučių ir supjaustykite kvadratėliais. Kvadratai išlieka švieži kambario temperatūroje iki 1 savaitės.
Papildoma informacija
Porcijos
20
Gaminimo laikas
45 min