Vaisių švediškos arbatos žiedas

Jums reikės
- 7 g aktyvios mielės
- 158 ml rudas cukrus
- 59 ml sviesto
- 32 porcijos cukruotų vyšnių
- 237 ml cukruotų vaisių
- 237 ml konditerių cukrus
- 2 kiaušiniai
- 1 l miltai
- 1 šaukšteliai malto kardamono
- 1 Valg citrinos sulčių
- 1 Valg pieno
- 1 šaukštelis Apelsino žievelė
- 118 ml razinos
- 2 šaukšteliai druskos
- 59 ml trumpinimas
- 79 ml cukraus
- 296 ml šiltas vanduo
Instrukcijos
- Dubenyje sumaišykite pirmuosius šešis ingredientus. Uždenkite ir atšaldykite. Mažame dubenyje ištirpinkite mieles, 1/4 puodelio vandens ir 1 arbatinį šaukštelį cukraus 1/4 puodelio šilto vandens; leiskite pastovėti 5 minutes. Dideliame dubenyje sumaišykite likusį vandenį ir cukrų; maišykite, kol ištirps.
- Įpilkite mielių mišinio, kiaušinių, sutrumpinimo, druskos ir 3 puodelius miltų; maišyti iki vientisos masės.
- Suberkite tiek likusių miltų, kad susidarytų minkšta tešla.
- Permuškite tešlą žemyn; padalinti pusiau.
- Kiekvieną dalį susukite į 16 colių. x 9 colių. stačiakampis.
- Pabarstykite įdarą ant tešlos 1/2 colio atstumu nuo krašto.
- Roll up želė-roll stilius, pradedant nuo ilgosios pusės; suspauskite siūles, kad užsandarintumėte.
- Kepkite 350° temperatūroje 20-25 minutes arba iki auksinės rudos spalvos. Atvėsinkite ant grotelių 20 minučių. Glajui sumaišykite konditerių cukrų, citrinos sultis ir pieną; šiltą pabarstykite ant arbatos žiedų. Jei norite, papuoškite vyšniomis.
Papildoma informacija
Porcijos
32
Gaminimo laikas
65 min