Vaisių švediškos arbatos žiedas

Vaisių švediškos arbatos žiedas

Jums reikės

  • 7 g aktyvios mielės
  • 158 ml rudas cukrus
  • 59 ml sviesto
  • 32 porcijos cukruotų vyšnių
  • 237 ml cukruotų vaisių
  • 237 ml konditerių cukrus
  • 2 kiaušiniai
  • 1 l miltai
  • 1 šaukšteliai malto kardamono
  • 1 Valg citrinos sulčių
  • 1 Valg pieno
  • 1 šaukštelis Apelsino žievelė
  • 118 ml razinos
  • 2 šaukšteliai druskos
  • 59 ml trumpinimas
  • 79 ml cukraus
  • 296 ml šiltas vanduo

Instrukcijos

  1. Dubenyje sumaišykite pirmuosius šešis ingredientus. Uždenkite ir atšaldykite. Mažame dubenyje ištirpinkite mieles, 1/4 puodelio vandens ir 1 arbatinį šaukštelį cukraus 1/4 puodelio šilto vandens; leiskite pastovėti 5 minutes. Dideliame dubenyje sumaišykite likusį vandenį ir cukrų; maišykite, kol ištirps.
  2. Įpilkite mielių mišinio, kiaušinių, sutrumpinimo, druskos ir 3 puodelius miltų; maišyti iki vientisos masės.
  3. Suberkite tiek likusių miltų, kad susidarytų minkšta tešla.
  4. Permuškite tešlą žemyn; padalinti pusiau.
  5. Kiekvieną dalį susukite į 16 colių. x 9 colių. stačiakampis.
  6. Pabarstykite įdarą ant tešlos 1/2 colio atstumu nuo krašto.
  7. Roll up želė-roll stilius, pradedant nuo ilgosios pusės; suspauskite siūles, kad užsandarintumėte.
  8. Kepkite 350° temperatūroje 20-25 minutes arba iki auksinės rudos spalvos. Atvėsinkite ant grotelių 20 minučių. Glajui sumaišykite konditerių cukrų, citrinos sultis ir pieną; šiltą pabarstykite ant arbatos žiedų. Jei norite, papuoškite vyšniomis.

Papildoma informacija

Porcijos 32
Gaminimo laikas 65 min