2023/02/15 Rytų Europos Europos

VELVEETA® sūrio jautienos stroganovas

VELVEETA® sūrio jautienos stroganovas

Jums reikės

  • 0 šaukšteliai pipirų
  • 283 g kondensuotos grietinėlės grybų sriubos
  • 710 ml kiaušinių makaronai
  • 454 g Malta jautiena
  • 227 g velveeta
  • 473 ml vandens

Instrukcijos

  1. Ruda mėsa didelėje keptuvėje; nusausinti.
  2. Įmaišykite vandenį; užvirinkite.
  3. Sudėkite makaronus; maišykite. Viršelis; troškinkite ant vidutinės-mažos ugnies 8 min. arba kol makaronai suminkštės.
  4. Sudėkite VELVEETA, sriubą ir pipirus; virkite 5 min. arba kol VELVEETA visiškai ištirps ir mišinys gerai susimaišys, dažnai maišydami.

Papildoma informacija

Porcijos 5
Gaminimo laikas 30 min