Vengrų grybų sriuba
Jums reikės
- 2 šaukštai sviesto
- 946 ml vištienos sultinys
- 2 šaukšteliai krapai
- 1 sauja krapai
- 59 ml miltai
- 1 Valg citrinos sulčių
- 454 g grybai
- 1 svogūnas
- 1 Valg paprika
- 4 porcijos druskos ir pipirų
- 118 ml kremas
- 1 Valg sojų padažas
Instrukcijos
- Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą, suberkite svogūnus ir grybus ir kepkite, kol grybai išsiskirs ir išgaruos, apie 10-15 minučių.
- Sumaišykite miltus ir papriką ir palikite virti 2-3 minutes.
- Supilkite sultinį, krapus, sojų padažą, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 10 min.
- Pagardinkite druska, pipirais sumaišykite su grietine, citrinos sultimis ir krapais ir nukelkite nuo ugnies.
Papildoma informacija
Porcijos
4
Gaminimo laikas
45 min