2023/02/15 Rytų Europos Europos

Vengrų grybų sriuba

Vengrų grybų sriuba

Jums reikės

  • 2 šaukštai sviesto
  • 946 ml vištienos sultinys
  • 2 šaukšteliai krapai
  • 1 sauja krapai
  • 59 ml miltai
  • 1 Valg citrinos sulčių
  • 454 g grybai
  • 1 svogūnas
  • 1 Valg paprika
  • 4 porcijos druskos ir pipirų
  • 118 ml kremas
  • 1 Valg sojų padažas

Instrukcijos

  1. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą, suberkite svogūnus ir grybus ir kepkite, kol grybai išsiskirs ir išgaruos, apie 10-15 minučių.
  2. Sumaišykite miltus ir papriką ir palikite virti 2-3 minutes.
  3. Supilkite sultinį, krapus, sojų padažą, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 10 min.
  4. Pagardinkite druska, pipirais sumaišykite su grietine, citrinos sultimis ir krapais ir nukelkite nuo ugnies.

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 45 min