2023/02/15 Rytų Europos Europos

Vieno puodo guliašas

Vieno puodo guliašas

Jums reikės

  • 822 g pomidorų padažas
  • 794 g konservuotų pomidorų
  • 591 ml alkūniniai makaronai
  • 227 g grybai
  • 4 gvazdikėliai česnako
  • 1 paprika
  • 907 g Malta jautiena
  • 1 Valg prieskonių
  • 1 didelis svogūnas
  • 1 šaukštelis paprika
  • 1 šaukštelis pipirų dribsniai
  • 10 porcijos druskos ir pipirų
  • 1 šaukštelis cukraus
  • 710 ml vandens
  • 1 Valg Vorčesterio padažas

Instrukcijos

  1. 5 kv. keptuvę, kepkite ir sutrupinkite jautieną ant vidutinės-stiprios ugnies, kol ji nebebus rausva.
  2. Sudėkite svogūną, žaliąją papriką ir grybus. Virkite, kol suminkštės, apie 3-5 minutes.
  3. Supilkite jautienos mišinį atgal į puodą ir suberkite česnaką, vandenį, pomidorų padažą, pomidorus, itališkus prieskonius, papriką, cukrų, grūstų raudonųjų pipirų dribsnius, Vusterio padažą, druską ir pipirus. Užvirinkite, uždenkite ir sumažinkite ugnį iki vidutinės-žemos. Leiskite virti 15-20 minučių.
  4. Sudėkite alkūninius makaronus ir gerai išmaišykite. Uždenkite dangtį ir toliau troškinkite 15 minučių arba tol, kol makaronai iškeps. Palikite uždengtą 5-10 minučių ir gerai išmaišykite prieš patiekdami.

Papildoma informacija

Porcijos 10
Gaminimo laikas 55 min