Vieno puodo guliašas
Jums reikės
- 822 g pomidorų padažas
- 794 g konservuotų pomidorų
- 591 ml alkūniniai makaronai
- 227 g grybai
- 4 gvazdikėliai česnako
- 1 paprika
- 907 g Malta jautiena
- 1 Valg prieskonių
- 1 didelis svogūnas
- 1 šaukštelis paprika
- 1 šaukštelis pipirų dribsniai
- 10 porcijos druskos ir pipirų
- 1 šaukštelis cukraus
- 710 ml vandens
- 1 Valg Vorčesterio padažas
Instrukcijos
- 5 kv. keptuvę, kepkite ir sutrupinkite jautieną ant vidutinės-stiprios ugnies, kol ji nebebus rausva.
- Sudėkite svogūną, žaliąją papriką ir grybus. Virkite, kol suminkštės, apie 3-5 minutes.
- Supilkite jautienos mišinį atgal į puodą ir suberkite česnaką, vandenį, pomidorų padažą, pomidorus, itališkus prieskonius, papriką, cukrų, grūstų raudonųjų pipirų dribsnius, Vusterio padažą, druską ir pipirus. Užvirinkite, uždenkite ir sumažinkite ugnį iki vidutinės-žemos. Leiskite virti 15-20 minučių.
- Sudėkite alkūninius makaronus ir gerai išmaišykite. Uždenkite dangtį ir toliau troškinkite 15 minučių arba tol, kol makaronai iškeps. Palikite uždengtą 5-10 minučių ir gerai išmaišykite prieš patiekdami.
Papildoma informacija
Porcijos
10
Gaminimo laikas
55 min