Vieno puodo kreminė jautienos stroganovas
Jums reikės
- 454 g sagų grybai
- 340 g laiškinių česnakų ir svogūnų kremas
- 454 g kiaušinių makaronai
- 340 g išgarintas pienas
- 454 g Malta jautiena
Instrukcijos
- Nelipnioje 5 litrų olandiškoje orkaitėje kepkite jautieną ant stiprios ugnies, dažnai maišydami, kol paruduos. Negalima nusausinti.
- Įpilkite grybų ir druskos pagal skonį. Kepkite apie 5 minutes arba kol paruduos.
- Įpilkite išgarinto pieno, 4 1/2 puodelio karšto vandens ir makaronų. Makaronai iš pradžių nebus visiškai padengti.
- Ant stiprios ugnies pakaitinkite iki virimo. Sumažinti šilumą; troškinkite neuždengę 7–8 minutes, dažnai maišydami, kol makaronai suminkštės.
- Nuimkite nuo ugnies; nenusausinkite; įmaišyti grietinę.
- Nelipnioje 5 litrų olandiškoje orkaitėje kepkite jautieną ant stiprios ugnies, dažnai maišydami, kol paruduos. Negalima nusausinti.
- Įpilkite grybų ir druskos pagal skonį. Kepkite apie 5 minutes arba kol paruduos.
- Įpilkite išgarinto pieno, 4 1/2 puodelio karšto vandens ir makaronų. Makaronai iš pradžių nebus visiškai padengti.
- Ant stiprios ugnies pakaitinkite iki virimo. Sumažinti šilumą; troškinkite neuždengę 7–8 minutes, dažnai maišydami, kol makaronai suminkštės.
- Nuimkite nuo ugnies; nenusausinkite; įmaišyti grietinę.
Papildoma informacija
Porcijos
10
Gaminimo laikas
25 min