2023/02/15 Rytų Europos Europos

Vieno puodo kreminė jautienos stroganovas

Vieno puodo kreminė jautienos stroganovas

Jums reikės

  • 454 g sagų grybai
  • 340 g laiškinių česnakų ir svogūnų kremas
  • 454 g kiaušinių makaronai
  • 340 g išgarintas pienas
  • 454 g Malta jautiena

Instrukcijos

  1. Nelipnioje 5 litrų olandiškoje orkaitėje kepkite jautieną ant stiprios ugnies, dažnai maišydami, kol paruduos. Negalima nusausinti.
  2. Įpilkite grybų ir druskos pagal skonį. Kepkite apie 5 minutes arba kol paruduos.
  3. Įpilkite išgarinto pieno, 4 1/2 puodelio karšto vandens ir makaronų. Makaronai iš pradžių nebus visiškai padengti.
  4. Ant stiprios ugnies pakaitinkite iki virimo. Sumažinti šilumą; troškinkite neuždengę 7–8 minutes, dažnai maišydami, kol makaronai suminkštės.
  5. Nuimkite nuo ugnies; nenusausinkite; įmaišyti grietinę.
  6. Nelipnioje 5 litrų olandiškoje orkaitėje kepkite jautieną ant stiprios ugnies, dažnai maišydami, kol paruduos. Negalima nusausinti.
  7. Įpilkite grybų ir druskos pagal skonį. Kepkite apie 5 minutes arba kol paruduos.
  8. Įpilkite išgarinto pieno, 4 1/2 puodelio karšto vandens ir makaronų. Makaronai iš pradžių nebus visiškai padengti.
  9. Ant stiprios ugnies pakaitinkite iki virimo. Sumažinti šilumą; troškinkite neuždengę 7–8 minutes, dažnai maišydami, kol makaronai suminkštės.
  10. Nuimkite nuo ugnies; nenusausinkite; įmaišyti grietinę.

Papildoma informacija

Porcijos 10
Gaminimo laikas 25 min