Vištiena Alfredo Roll Ups
Jums reikės
- 118 ml stiliaus duonos trupiniai
- 2 šaukštai Žirniai
- 227 g sūrio kremas
- 227 g pusmėnulio ritinėliai
- 1 Valg miltai
- 1 šaukšteliai česnako milteliai
- 8 porcijos košerinės druskos ir pipirų
- 118 ml pieno
- 1 Valg alyvuogių aliejus
- 59 ml parmezano
- 118 ml čedario sūris
- 1 vištos krūtinėlė
- 1 Valg sviesto
Instrukcijos
- Įkaitinkite alyvuogių aliejų vidutinėje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Vištienos krūtinėles pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
- Prieš smulkinimą leiskite atvėsti. Dideliame dubenyje sumaišykite vištieną, kreminį sūrį, parmezaną, laiškinius česnakus, česnako miltelius, druską ir pipirus pagal skonį.
- Iš skardinės išimkite ritinius, padalindami juos į aštuonis trikampius. Ant kiekvieno trikampio užpilkite kupiną šaukštą vištienos mišinio. Pradėdami nuo plataus galo, kiekvieną trikampį susukite, galus pakiškite po apačia ir įberkite į duonos trupinius, paspausdami, kad padengtumėte.
- Padėkite siūle žemyn ant paruoštos kepimo skardos ir kepkite iki auksinės rudos spalvos, apie 10-12 minučių. Norėdami pagaminti sūrio padažą, ištirpinkite sviestą nedideliame puode ant vidutinės ugnies.
- Plakite miltus, kol lengvai apskrus, apie 1 minutę. Palaipsniui supilkite pieną ir virkite nuolat plakant, kol šiek tiek sutirštės, apie 3-4 minutes; pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Įmaišykite sūrį, po saują, iki vientisos masės, maždaug 1–2 minutes.
- Pusmėnulio suktinukus patiekite iš karto, apipiltus sūrio padažu.
Papildoma informacija
Porcijos
8
Gaminimo laikas
30 min