Vištiena Alfredo Roll Ups

Vištiena Alfredo Roll Ups

Jums reikės

  • 118 ml stiliaus duonos trupiniai
  • 2 šaukštai Žirniai
  • 227 g sūrio kremas
  • 227 g pusmėnulio ritinėliai
  • 1 Valg miltai
  • 1 šaukšteliai česnako milteliai
  • 8 porcijos košerinės druskos ir pipirų
  • 118 ml pieno
  • 1 Valg alyvuogių aliejus
  • 59 ml parmezano
  • 118 ml čedario sūris
  • 1 vištos krūtinėlė
  • 1 Valg sviesto

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite alyvuogių aliejų vidutinėje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Vištienos krūtinėles pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
  2. Prieš smulkinimą leiskite atvėsti. Dideliame dubenyje sumaišykite vištieną, kreminį sūrį, parmezaną, laiškinius česnakus, česnako miltelius, druską ir pipirus pagal skonį.
  3. Iš skardinės išimkite ritinius, padalindami juos į aštuonis trikampius. Ant kiekvieno trikampio užpilkite kupiną šaukštą vištienos mišinio. Pradėdami nuo plataus galo, kiekvieną trikampį susukite, galus pakiškite po apačia ir įberkite į duonos trupinius, paspausdami, kad padengtumėte.
  4. Padėkite siūle žemyn ant paruoštos kepimo skardos ir kepkite iki auksinės rudos spalvos, apie 10-12 minučių. Norėdami pagaminti sūrio padažą, ištirpinkite sviestą nedideliame puode ant vidutinės ugnies.
  5. Plakite miltus, kol lengvai apskrus, apie 1 minutę. Palaipsniui supilkite pieną ir virkite nuolat plakant, kol šiek tiek sutirštės, apie 3-4 minutes; pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Įmaišykite sūrį, po saują, iki vientisos masės, maždaug 1–2 minutes.
  6. Pusmėnulio suktinukus patiekite iš karto, apipiltus sūrio padažu.

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 30 min