Vištienos gnocchi sriuba (Olive Garden Copycat)

Vištienos gnocchi sriuba (Olive Garden Copycat)

Jums reikės

  • 710 ml kūdikių špinatų
  • 3 šaukštai sviesto
  • 118 ml morkos
  • 118 ml salierų
  • 946 ml vištienos sultinys
  • 473 ml mėsos vištiena
  • 6 porcijos stambios druskos ir pipirų
  • 79 ml miltai
  • 1 Valg bazilikas
  • 4 gvazdikėliai česnako
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejus
  • 177 ml svogūnas
  • 454 g bulvių gnocchi
  • 6 porcijos parmezano ir (arba) romano

Instrukcijos

  1. Dideliame puode sriubai arba olandiškoje orkaitėje ant vidutinės ugnies pakaitinkite sviestą ir aliejų.
  2. Sudėkite svogūną, morkas, salierą ir česnaką. Pagardinkite druska ir pipirais ir virkite, kol suminkštės ant vidutinės-mažos ugnies apie 10 minučių, dažnai maišydami.
  3. Į puodą suberkite miltus ir įmaišykite į daržoves, virkite 3 minutes, dažnai maišydami. Įmaišykite vištienos sultinį po 1 puodelį, po to pusę ir pusę.
  4. Sudėkite iškeptą vištieną. Užvirkite ir dažnai maišydami palaikykite 20 minučių. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Gnocchi išvirkite atskirai pagal pakuotės nurodymus.
  5. Įdėkite juos į sriubą kartu su špinatais. Troškinkite, kol špinatai suvys. Įmaišykite baziliką.
  6. Patiekite su tarkuotu sūriu.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 65 min