Vištienos gnocchi sriuba (Olive Garden Copycat)
Jums reikės
- 710 ml kūdikių špinatų
- 3 šaukštai sviesto
- 118 ml morkos
- 118 ml salierų
- 946 ml vištienos sultinys
- 473 ml mėsos vištiena
- 6 porcijos stambios druskos ir pipirų
- 79 ml miltai
- 1 Valg bazilikas
- 4 gvazdikėliai česnako
- 2 šaukštai alyvuogių aliejus
- 177 ml svogūnas
- 454 g bulvių gnocchi
- 6 porcijos parmezano ir (arba) romano
Instrukcijos
- Dideliame puode sriubai arba olandiškoje orkaitėje ant vidutinės ugnies pakaitinkite sviestą ir aliejų.
- Sudėkite svogūną, morkas, salierą ir česnaką. Pagardinkite druska ir pipirais ir virkite, kol suminkštės ant vidutinės-mažos ugnies apie 10 minučių, dažnai maišydami.
- Į puodą suberkite miltus ir įmaišykite į daržoves, virkite 3 minutes, dažnai maišydami. Įmaišykite vištienos sultinį po 1 puodelį, po to pusę ir pusę.
- Sudėkite iškeptą vištieną. Užvirkite ir dažnai maišydami palaikykite 20 minučių. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Gnocchi išvirkite atskirai pagal pakuotės nurodymus.
- Įdėkite juos į sriubą kartu su špinatais. Troškinkite, kol špinatai suvys. Įmaišykite baziliką.
- Patiekite su tarkuotu sūriu.
Papildoma informacija
Porcijos
6
Gaminimo laikas
65 min