Vištienos ir brokolių Alfredo lukštai

Vištienos ir brokolių Alfredo lukštai

Jums reikės

  • 454 g alfredo padažas
  • 591 ml Brokoliai
  • 1 šaukšteliai česnako milteliai
  • 0 šaukšteliai pipirų
  • 1 šaukšteliai druskos
  • 355 ml sūris
  • 473 ml vištiena
  • 227 g kriauklės

Instrukcijos

  1. Kepkite lukštus pagal nurodymus ant pakuotės. Mano užtruko apie 10-11 minučių.
  2. Nusausinkite. Grąžinkite lukštus į keptuvę, įpilkite alfredo padažo, druskos, pipirų ir česnako miltelių. Išmaišykite ir atidėkite.
  3. Į indą su dangteliu sudėkite brokolių žiedynus ir šiek tiek vandens. Palikite dangtį laisvą ir mikrobangų krosnelėje įkaitinkite 2–3 minutes, priklausomai nuo to, kaip traškūs jums patinka brokoliai; tik turėkite omenyje, kad ji ir toliau keps orkaitėje. Virkite ir supjaustykite vištieną arba susmulkinkite. Aš iš tikrųjų naudojau likusią vištienos kepsnį ir pakaitinau mikrobangų krosnelėje 1 1/2 minutės, kad ji būtų karšta, kaip ir kiti mano ingredientai.
  4. Įdėkite brokolius ir vištieną į lukštus. Gerai išmaišykite. Supilkite turinį į riebalais išteptą 13 x 9 colių kepimo formą ir apibarstykite tarkuotu sūriu.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 45 min