Vištienos ir brokolių Alfredo lukštai
Jums reikės
- 454 g alfredo padažas
- 591 ml Brokoliai
- 1 šaukšteliai česnako milteliai
- 0 šaukšteliai pipirų
- 1 šaukšteliai druskos
- 355 ml sūris
- 473 ml vištiena
- 227 g kriauklės
Instrukcijos
- Kepkite lukštus pagal nurodymus ant pakuotės. Mano užtruko apie 10-11 minučių.
- Nusausinkite. Grąžinkite lukštus į keptuvę, įpilkite alfredo padažo, druskos, pipirų ir česnako miltelių. Išmaišykite ir atidėkite.
- Į indą su dangteliu sudėkite brokolių žiedynus ir šiek tiek vandens. Palikite dangtį laisvą ir mikrobangų krosnelėje įkaitinkite 2–3 minutes, priklausomai nuo to, kaip traškūs jums patinka brokoliai; tik turėkite omenyje, kad ji ir toliau keps orkaitėje. Virkite ir supjaustykite vištieną arba susmulkinkite. Aš iš tikrųjų naudojau likusią vištienos kepsnį ir pakaitinau mikrobangų krosnelėje 1 1/2 minutės, kad ji būtų karšta, kaip ir kiti mano ingredientai.
- Įdėkite brokolius ir vištieną į lukštus. Gerai išmaišykite. Supilkite turinį į riebalais išteptą 13 x 9 colių kepimo formą ir apibarstykite tarkuotu sūriu.
Papildoma informacija
Porcijos
6
Gaminimo laikas
45 min