Vištienos Parm sriuba
Jums reikės
- 4 porcijos pipirų
- 425 g konservuotų pomidorų
- 4 porcijos rupios druskos
- 4 porcijos petražolės
- 3 gvazdikėliai česnako
- 946 ml vištienos sultinys
- 2 šaukštai alyvuogių aliejus
- 1 didelis svogūnas
- 355 ml parmezano
- 227 g penne
- 1 šaukštelis pipirų dribsniai
- 118 ml mocarela
- 454 g vištienos krūtinėlės
- 3 šaukštai pomidorų pasta
Instrukcijos
- Dideliame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų.
- Įdėkite svogūną ir kepkite, kol suminkštės ir auksinės spalvos, 6 minutes.
- Įpilkite česnako ir kepkite, kol pasidarys kvapnus, dar 1 minutę. Įmaišykite pomidorų pastą ir susmulkintus raudonųjų pipirų dribsnius.
- Supilkite kubeliais pjaustytus pomidorus ir vištienos sultinį ir užvirinkite.
- Įdėkite vištieną ir kepkite, kol iškeps, 10–12 minučių.
- Sudėkite makaronus ir virkite iki al dente, 6–8 minutes. Prieš patiekdami įmaišykite parmezaną ir mocarelą, kol ištirps, gausiai pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite į dubenėlius ir apibarstykite petražolėmis.
Papildoma informacija
Porcijos
4
Gaminimo laikas
35 min