Vištienos Parm sriuba

Vištienos Parm sriuba

Jums reikės

  • 4 porcijos pipirų
  • 425 g konservuotų pomidorų
  • 4 porcijos rupios druskos
  • 4 porcijos petražolės
  • 3 gvazdikėliai česnako
  • 946 ml vištienos sultinys
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejus
  • 1 didelis svogūnas
  • 355 ml parmezano
  • 227 g penne
  • 1 šaukštelis pipirų dribsniai
  • 118 ml mocarela
  • 454 g vištienos krūtinėlės
  • 3 šaukštai pomidorų pasta

Instrukcijos

  1. Dideliame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų.
  2. Įdėkite svogūną ir kepkite, kol suminkštės ir auksinės spalvos, 6 minutes.
  3. Įpilkite česnako ir kepkite, kol pasidarys kvapnus, dar 1 minutę. Įmaišykite pomidorų pastą ir susmulkintus raudonųjų pipirų dribsnius.
  4. Supilkite kubeliais pjaustytus pomidorus ir vištienos sultinį ir užvirinkite.
  5. Įdėkite vištieną ir kepkite, kol iškeps, 10–12 minučių.
  6. Sudėkite makaronus ir virkite iki al dente, 6–8 minutes. Prieš patiekdami įmaišykite parmezaną ir mocarelą, kol ištirps, gausiai pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite į dubenėlius ir apibarstykite petražolėmis.

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 35 min