Vištienos Parmigiana Burgers Skinnytaste
Jums reikės
- 10 porcijos vištienos Parmigiana mėsainiai
- 454 g vištienos mėsainiai
- 4 suktinukai, pavyzdžiui, čiabatos suktinukai
- 237 ml pomodoro padažas
- 775 natrio mg
- 113 g dalis lieso mocarelos sūrio
Instrukcijos
- Mėsainiai yra puikus savaitės vakaro patiekalas, o naudojant liesos vištienos arba kalakutienos mėsainius šie mėsainiai išliks draugiški. Žinoma, galite nusipirkti savo maltą vištieną ir patys pasigaminti paplotėlius, bet jei nenorite susitepti rankų, iš anksto pagardinti pyragai puikiai tiks. Jei jaučiatės ypač tingus ir jums pasisekė, kad šalia jūsų yra „Trader Joe's“, jie šaldytuve gamina skanų iš anksto iškeptą vištienos mėsainį, kuris yra toks geras! Aš visada turiu naminio padažo, protinga gaminti dideles partijas. padažo į stiklainį arba užšaldyti, kad galėtumėte greitai paruošti maistą... žinoma, tiks ir parduotuvėje pirktas stiklainiuose padažas.
- Patiekite juos ant mažai kalorijų turinčio vyniotinio, pavyzdžiui, nesmulkintų kviečių kaiser, jei galite jų rasti. Taškai gali skirtis priklausomai nuo prekės ženklų. Aš naudoju 110 kalorijų, 0 riebalų, 0 skaidulų, 23 angliavandenius. Jei norite praleisti bandelę, patiekite jas ant salotų guolio! Vištienos Parmigiana Burgers
- Taškai: 10Kalorijos: 324,7 Riebalai: 8,9 g Baltymai: 31,1 g Angliavandeniai: 28,8 g Ląsteliena: 0,9 g Cukrus: 2 gNatris 775 mg (be druskos) Sudėtis: 16 uncijų liesos vištienos mėsainiai 4 uncijos dalis alpinų sūrio (naudotas mocarų sūris) 1 puodelis pomodoro padažo (tiktų stiklainio padažas)4 suktinukai, pavyzdžiui, čiabatos suktinukai
- Padažą pašildykite; kepkite mėsainius 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Viršuje su sūriu; kai ištirps dedame ant vyniotinio ir užpilame padažu. Mėgautis!
Papildoma informacija
Porcijos
10
Gaminimo laikas
45 min