Vištienos pesto lazanijos suvynioti

Vištienos pesto lazanijos suvynioti

Jums reikės

  • 237 ml bazilikų pesto
  • 473 ml vištos krūtinėlė
  • 2 šaukštai miltai
  • 8 porcijos košerinės druskos ir pipirų
  • 12 lazanijos makaronai
  • 473 ml marinara padažas
  • 473 ml pieno
  • 8 porcijos parmezano
  • 850 g Rikotos sūris
  • 237 ml mocarela sūris
  • 2 šaukštai sviesto

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 375 laipsnių F. 9 × 13 kepimo indą lengvai patepkite aliejumi arba padenkite nepridegančiu purškikliu. Dideliame puode su verdančiu pasūdytu vandeniu išvirkite lazaniją pagal pakuotės instrukcijas; gerai nusausinkite. Norėdami pagaminti bešamelį, ištirpinkite sviestą dideliame puode.
  2. Plakite miltus, kol lengvai apskrus, apie 1-2 minutes. Palaipsniui supilkite pieną ir virkite nuolat plakant, kol sutirštės, apie 3-4 minutes; pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Paruoštos kepimo formos dugną paskleiskite 1/2 puodelio bešamelio. Dideliame dubenyje sumaišykite vištieną, rikotą, pesto, 1 puodelį mocarelos, druskos ir pipirų pagal skonį.
  4. Padėkite makaronus plokščiai ir tolygiai paskleiskite 1/3 puodelio rikotos mišinio ant kiekvieno makarono.
  5. Susukite ir į kepimo formą dėkite siūle žemyn; pakartokite su likusiais makaronais ir įdaru. Ant viršaus uždėkite likusį bešamelį ir 1 puodelį marinaros ir pabarstykite mocarela.
  6. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 25-30 minučių arba kol lazanijos suktinukai įkais ir sūris pradės ruduoti.
  7. Nedelsdami patiekite ant marinaros lovos ir, jei norite, papuoškite parmezanu.

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 75 min