Jums reikės
- 1 Valg Kajano pipirai
- 1 Valg kario milteliai
- 1 Valg čiobreliai
- 4 gvazdikėliai česnako
- 1 Valg maltų pipirų
- 7 kadagio uogos
- 10 svogūnai
- 1 Valg raudonėlio
- 1 Valg paprika
- 227 g kiaulienos nugarinės kotletai
- 1 Valg vokiškos garstyčios
- 237 ml daržovių aliejus
Instrukcijos
- Svogūnų skilteles sudėkite į dubenį. Dideliu šaukštu švelniai spauskite svogūnus, kol išskirs šiek tiek sulčių.
- Aliejų, česnaką, kadagio uogas, garstyčias, čiobrelius, raudonėlį, papriką, kario miltelius, kajeno pipirus ir juoduosius pipirus sumaišykite su svogūnais ir išmaišykite.
- Didelėje kepimo skardoje išdėliokite kepsnius.
- Tolygiai užpilkite marinatą ant kiaulienos viršaus. Uždenkite ir šaldykite mažiausiai 24 valandas.
- Išimkite kiaulieną iš marinato ir leiskite sušilti iki kambario temperatūros, kol įkaitinsite groteles. Atskirai apvyniokite svogūnus folija, kad susidarytumėte maišelį. Išmeskite marinatą.
- Kepkite kiaulienos kepsnius ir svogūnus, kol kiaulienos centre nebebus rausvos spalvos, maždaug 10 minučių kiekvienoje pusėje.
Papildoma informacija
Porcijos
8
Gaminimo laikas
35 min