2023/03/08 vokiečių Europos

vokiečių Švenkbratenas

vokiečių Švenkbratenas

Jums reikės

  • 1 Valg Kajano pipirai
  • 1 Valg kario milteliai
  • 1 Valg čiobreliai
  • 4 gvazdikėliai česnako
  • 1 Valg maltų pipirų
  • 7 kadagio uogos
  • 10 svogūnai
  • 1 Valg raudonėlio
  • 1 Valg paprika
  • 227 g kiaulienos nugarinės kotletai
  • 1 Valg vokiškos garstyčios
  • 237 ml daržovių aliejus

Instrukcijos

  1. Svogūnų skilteles sudėkite į dubenį. Dideliu šaukštu švelniai spauskite svogūnus, kol išskirs šiek tiek sulčių.
  2. Aliejų, česnaką, kadagio uogas, garstyčias, čiobrelius, raudonėlį, papriką, kario miltelius, kajeno pipirus ir juoduosius pipirus sumaišykite su svogūnais ir išmaišykite.
  3. Didelėje kepimo skardoje išdėliokite kepsnius.
  4. Tolygiai užpilkite marinatą ant kiaulienos viršaus. Uždenkite ir šaldykite mažiausiai 24 valandas.
  5. Išimkite kiaulieną iš marinato ir leiskite sušilti iki kambario temperatūros, kol įkaitinsite groteles. Atskirai apvyniokite svogūnus folija, kad susidarytumėte maišelį. Išmeskite marinatą.
  6. Kepkite kiaulienos kepsnius ir svogūnus, kol kiaulienos centre nebebus rausvos spalvos, maždaug 10 minučių kiekvienoje pusėje.

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 35 min