2023/03/08 vokiečių Europos

Vokiečių ūkininko pusryčiai

Vokiečių ūkininko pusryčiai

Jums reikės

  • 3 didelis bulvės
  • 3 šaukštai pirmo spaudimo alyvuogių aliejus
  • 473 ml žali ir balti svogūnai
  • 473 ml paprikos
  • 4 porcijos druskos
  • 237 ml kumpis
  • 59 ml petražolės
  • 4 kiaušiniai

Instrukcijos

  1. Virkite bulves puode su lengvai pasūdytu vandeniu 10-15 minučių, kol išvirs (patikrinkite, ar iškeps).
  2. Nusausinkite, nuplaukite šaltu vandeniu, kad atvėstų.
  3. Apkepkite svogūnus ir paprikas:
  4. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 šaukštus šoninės riebalų (arba alyvuogių aliejaus).
  5. Sudėkite svogūnus ir pjaustytas paprikas. Padidinkite šilumą iki aukštos. Apkepkite svogūnus ir paprikas, dažnai maišydami, maždaug 2–3 minutes.
  6. Įdėkite bulves ir kumpį: Pastumkite daržoves į keptuvės šoną, įdėkite bulves ir dar vieną šaukštą šoninės riebalų (arba alyvuogių aliejaus).
  7. Kepkite bulves apie 2 minutes, dažnai maišydami.
  8. Gamindami pagal skonį pabarstykite druska.
  9. Sudėkite kumpį į bulves ir virkite, dažnai maišydami, kol kumpis įkais, 1–2 minutes.
  10. Sumaišykite visas daržoves, bulves ir kumpį ir įmaišykite petražoles.
  11. Įmuškite kiaušinius, maišykite, kad kiaušiniai pasiskirstytų tarp daržovių ir kumpio.
  12. Kai tik kiaušiniai pradės kietėti, nukelkite nuo ugnies.
  13. Patiekite iš karto. Puiku su kečupu ant viršaus.

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 30 min