Jums reikės
- 3 didelis bulvės
- 3 šaukštai pirmo spaudimo alyvuogių aliejus
- 473 ml žali ir balti svogūnai
- 473 ml paprikos
- 4 porcijos druskos
- 237 ml kumpis
- 59 ml petražolės
- 4 kiaušiniai
Instrukcijos
- Virkite bulves puode su lengvai pasūdytu vandeniu 10-15 minučių, kol išvirs (patikrinkite, ar iškeps).
- Nusausinkite, nuplaukite šaltu vandeniu, kad atvėstų.
- Apkepkite svogūnus ir paprikas:
- Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 šaukštus šoninės riebalų (arba alyvuogių aliejaus).
- Sudėkite svogūnus ir pjaustytas paprikas. Padidinkite šilumą iki aukštos. Apkepkite svogūnus ir paprikas, dažnai maišydami, maždaug 2–3 minutes.
- Įdėkite bulves ir kumpį: Pastumkite daržoves į keptuvės šoną, įdėkite bulves ir dar vieną šaukštą šoninės riebalų (arba alyvuogių aliejaus).
- Kepkite bulves apie 2 minutes, dažnai maišydami.
- Gamindami pagal skonį pabarstykite druska.
- Sudėkite kumpį į bulves ir virkite, dažnai maišydami, kol kumpis įkais, 1–2 minutes.
- Sumaišykite visas daržoves, bulves ir kumpį ir įmaišykite petražoles.
- Įmuškite kiaušinius, maišykite, kad kiaušiniai pasiskirstytų tarp daržovių ir kumpio.
- Kai tik kiaušiniai pradės kietėti, nukelkite nuo ugnies.
- Patiekite iš karto. Puiku su kečupu ant viršaus.
Papildoma informacija
Porcijos
4
Gaminimo laikas
30 min