Jums reikės
- 8 gabalas lašinių
- 2 šaukšteliai pipirų
- 340 g jautienos sultinys
- 3 šaukštai rapsų aliejus
- 2 šaukštai kukurūzų krakmolo
- 59 ml dižono garstyčių
- 118 ml svogūnas
- 2 šaukšteliai paprika
- 113 g apvalus kepsnys
- 2 šaukšteliai druskos
- 59 ml kremas
- 237 ml šiltas vanduo
- 296 ml vandens
Instrukcijos
- Vieną kiekvieno mėsos gabalo pusę užtepkite po 1/2 šaukšto garstyčių.
- Ant kepsnių tolygiai pabarstykite svogūną, papriką, druską ir pipirus.
- Ant kiekvieno gabalėlio uždėkite po vieną šoninės gabalėlį.
- Susukite kepsnius želė-vyniojimo būdu ir sutvirtinkite dantų krapštukais.
- Įkaitinkite rapsų aliejų keptuvėje ant vidutinės ugnies. Kepkite mėsą iš visų pusių, kol paruduos.
- Įpilkite jautienos sultinio ir vandens; užvirinkite. Sumažinkite šilumą iki vidutinės žemos; uždenkite ir troškinkite, kol suminkštės, apie 30 minučių.
- Išimkite mėsos suktinukus. Sultinio mišinį nukoškite ir skystį grąžinkite į keptuvę.
- Suplakite kukurūzų krakmolą ir 1 puodelį vandens. Lėtai supilkite kukurūzų krakmolo srutą į keptuvę, nuolat maišydami, kol padažas sutirštės, 2–3 minutes. Įmaišykite grietinę. Grąžinkite suktinukus į padažą; patiekite iš karto.
Papildoma informacija
Porcijos
8
Gaminimo laikas
55 min