2023/03/08 vokiečių Europos

Vokiška jautiena Rouladen

Vokiška jautiena Rouladen

Jums reikės

  • 8 gabalas lašinių
  • 2 šaukšteliai pipirų
  • 340 g jautienos sultinys
  • 3 šaukštai rapsų aliejus
  • 2 šaukštai kukurūzų krakmolo
  • 59 ml dižono garstyčių
  • 118 ml svogūnas
  • 2 šaukšteliai paprika
  • 113 g apvalus kepsnys
  • 2 šaukšteliai druskos
  • 59 ml kremas
  • 237 ml šiltas vanduo
  • 296 ml vandens

Instrukcijos

  1. Vieną kiekvieno mėsos gabalo pusę užtepkite po 1/2 šaukšto garstyčių.
  2. Ant kepsnių tolygiai pabarstykite svogūną, papriką, druską ir pipirus.
  3. Ant kiekvieno gabalėlio uždėkite po vieną šoninės gabalėlį.
  4. Susukite kepsnius želė-vyniojimo būdu ir sutvirtinkite dantų krapštukais.
  5. Įkaitinkite rapsų aliejų keptuvėje ant vidutinės ugnies. Kepkite mėsą iš visų pusių, kol paruduos.
  6. Įpilkite jautienos sultinio ir vandens; užvirinkite. Sumažinkite šilumą iki vidutinės žemos; uždenkite ir troškinkite, kol suminkštės, apie 30 minučių.
  7. Išimkite mėsos suktinukus. Sultinio mišinį nukoškite ir skystį grąžinkite į keptuvę.
  8. Suplakite kukurūzų krakmolą ir 1 puodelį vandens. Lėtai supilkite kukurūzų krakmolo srutą į keptuvę, nuolat maišydami, kol padažas sutirštės, 2–3 minutes. Įmaišykite grietinę. Grąžinkite suktinukus į padažą; patiekite iš karto.

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 55 min