2023/03/08 vokiečių Europos

Vokiškas braškių vyno punšas (Erdbeerbowle) skirtas

Vokiškas braškių vyno punšas (Erdbeerbowle) skirtas

Jums reikės

  • 2 šaukštai granuliuoto cukraus
  • 750 ml brutas putojantis vynas
  • 907 g braškių
  • 750 ml baltas vynas
  • 750 ml rožinis vynas

Instrukcijos

  1. Įdėkite braškes į didelį dubenį arba perforavimo dubenį.
  2. Pabarstykite cukrumi ant braškių ir išmaišykite, kad apsemtų.
  3. Palikite 3 valandas, kad cukrus suminkštėtų (arba sutrintų) braškes.
  4. Braškes užpilkite raudonu vynu.
  5. Įpilkite baltojo vyno ir išmaišykite. Atvėsinkite, jei nepatieksite iš karto.
  6. Įpilkite putojančio vyno ir patiekite.

Papildoma informacija

Porcijos 12
Gaminimo laikas 255 min