Vokiškas guliašas
Jums reikės
- 1 šaukštelis pipirų
- 2 koteliai salierų
- 355 ml čedario sūris
- 850 g ant ugnies skrudinti pomidorai
- 3 gvazdikėliai česnako
- 454 g Malta jautiena
- 355 ml makaronų makaronų
- 64 g alyvuogės
- 2 šaukšteliai raudonėlio
- 59 ml raudonas vynas
- 1 šaukštelis pagardintos druskos
- 1 šaukštelis daržovių aliejus
- 1 vidutinis svogūnas
Instrukcijos
- Įkaitinkite augalinį aliejų labai didelėje keptuvėje arba olandiškoje orkaitėje ant vidutinės ir stiprios ugnies.
- Sudėkite maltą jautieną, svogūną, česnaką ir salierą ir kepkite, kol jautienos malta iškeps.
- Įpilkite raudonojo vyno ir mediniu šaukštu nubraukite keptuvės dugną, kad atsilaisvintų nuo prilipusių gabalėlių. Pagardinkite raudonėliais, juodaisiais pipirais ir pagardinta druska, tada sudėkite dvi skardines pomidorų ir pjaustytas alyvuoges. Sumažinkite ugnį ir leiskite troškintis penkiolika minučių. Tuo tarpu makaronų makaronus virkite puode su pasūdytu verdančiu vandeniu iki al dente.
- Į keptuvę suberkite sūrį ir palikite kelias minutes ištirpti.
- Sudėkite nusausintus makaronus ir išmaišykite, kad susimaišytų.
Papildoma informacija
Porcijos
6
Gaminimo laikas
35 min