2023/03/08 vokiečių Europos

Vokiškas obuolių blynas

Vokiškas obuolių blynas

Jums reikės

  • 237 ml migdolų pienas
  • 2 obuoliai
  • 1 šaukšteliai kepimo soda
  • 1 šaukštelis cinamono
  • 59 ml kokoso miltai
  • 2 šaukštai Kokosų aliejus
  • 6 kiaušiniai
  • 1 citrinos sultys
  • 2 šaukšteliai Klevų sirupas
  • 1 šaukštelis muskato riešutas
  • 1 sauja pekano riešutai
  • 2 šaukštai medus
  • 2 šaukšteliai vanilė

Instrukcijos

  1. Dideliame dubenyje išplakite kiaušinius, migdolų pieną, kokosų aliejų, vanilę ir klevų sirupą
  2. Mažame dubenyje sumaišykite kokoso miltus, muskato riešutą ir kepimo soda
  3. Sumaišykite sausus ingredientus į šlapius ingredientus ir gerai išplakite, kad susimaišytų, atidėkite į šalį, kol ruošite obuolius
  4. Nedidelėje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus kokosų aliejaus ir žalio ekologiško medaus
  5. Įmaišykite cinamoną, muskato riešutą ir 1/2 citrinos sultis ir virkite 1 minutę
  6. Įdėkite obuolius ir troškinkite, kol visi obuoliai gražiai apskrus
  7. Tolygiai paskirstykite obuolių mišinį tarp 8 ramekinų, suteptų kokosų aliejumi, o po to tolygiai paskirstykite kiaušinių mišinį ant obuolių tarp 8 ramekinų.
  8. Išėmus iš orkaitės, pabarstykite pekano riešutais

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 55 min