Jums reikės
- 237 ml migdolų pienas
- 2 obuoliai
- 1 šaukšteliai kepimo soda
- 1 šaukštelis cinamono
- 59 ml kokoso miltai
- 2 šaukštai Kokosų aliejus
- 6 kiaušiniai
- 1 citrinos sultys
- 2 šaukšteliai Klevų sirupas
- 1 šaukštelis muskato riešutas
- 1 sauja pekano riešutai
- 2 šaukštai medus
- 2 šaukšteliai vanilė
Instrukcijos
- Dideliame dubenyje išplakite kiaušinius, migdolų pieną, kokosų aliejų, vanilę ir klevų sirupą
- Mažame dubenyje sumaišykite kokoso miltus, muskato riešutą ir kepimo soda
- Sumaišykite sausus ingredientus į šlapius ingredientus ir gerai išplakite, kad susimaišytų, atidėkite į šalį, kol ruošite obuolius
- Nedidelėje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus kokosų aliejaus ir žalio ekologiško medaus
- Įmaišykite cinamoną, muskato riešutą ir 1/2 citrinos sultis ir virkite 1 minutę
- Įdėkite obuolius ir troškinkite, kol visi obuoliai gražiai apskrus
- Tolygiai paskirstykite obuolių mišinį tarp 8 ramekinų, suteptų kokosų aliejumi, o po to tolygiai paskirstykite kiaušinių mišinį ant obuolių tarp 8 ramekinų.
- Išėmus iš orkaitės, pabarstykite pekano riešutais
Papildoma informacija
Porcijos
8
Gaminimo laikas
55 min