2023/03/08 vokiečių Europos

Vokiškas šokoladinis Bundt pyragas

Vokiškas šokoladinis Bundt pyragas

Jums reikės

  • 2 šaukšteliai kepimo milteliai
  • 1 šaukšteliai kepimo soda
  • 355 ml pyrago miltai
  • 2 šaukštai kukurūzų sirupas
  • 1 kiaušinis
  • 158 ml granuliuoto cukraus
  • 177 ml granuliuoto cukraus
  • 118 ml riebi grietinėlė
  • 1 šaukšteliai košerinė druska
  • 1 šaukštelis košerinė druska
  • 355 ml pekano riešutai
  • 59 ml sviesto
  • 3 šaukštai sviesto
  • 177 ml kakavos milteliai
  • 355 ml kokoso drožlių
  • 386 g kokoso pienas
  • 1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
  • 2 šaukšteliai Vanilės ekstraktas
  • 2 šaukštai vandens

Instrukcijos

  1. Mažame puode švelniai pakaitinkite grietinėlę, sviestą, vanilę ir druską, kol sviestas ištirps ir druska ištirps.
  2. Vidutiniame puode, retkarčiais pamaišydami, pašildykite cukrų, kukurūzų sirupą ir vandenį, kol pradės burbuliuoti ir taps gintaro spalvos.
  3. Nukelkite nuo ugnies ir plakite grietinėlės mišinį, kol gerai susimaišys.
  4. Mišinys stipriai užvirs. Plakite toliau, kol išnyks burbuliukai ir karamelė taps lygi.
  5. Ant viršaus uždėkite maždaug trečdalį karamelės, pusę pekano riešutų ir kokosų.
  6. Išverskite bandelę ant serviravimo lėkštės, apšlakstykite likusiu karamelės padažu, o ant viršaus uždėkite likusių pekano riešutų ir kokoso.

Papildoma informacija

Porcijos 10
Gaminimo laikas 75 min