Jums reikės
- 2 šaukšteliai kepimo milteliai
- 1 šaukšteliai kepimo soda
- 355 ml pyrago miltai
- 2 šaukštai kukurūzų sirupas
- 1 kiaušinis
- 158 ml granuliuoto cukraus
- 177 ml granuliuoto cukraus
- 118 ml riebi grietinėlė
- 1 šaukšteliai košerinė druska
- 1 šaukštelis košerinė druska
- 355 ml pekano riešutai
- 59 ml sviesto
- 3 šaukštai sviesto
- 177 ml kakavos milteliai
- 355 ml kokoso drožlių
- 386 g kokoso pienas
- 1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
- 2 šaukšteliai Vanilės ekstraktas
- 2 šaukštai vandens
Instrukcijos
- Mažame puode švelniai pakaitinkite grietinėlę, sviestą, vanilę ir druską, kol sviestas ištirps ir druska ištirps.
- Vidutiniame puode, retkarčiais pamaišydami, pašildykite cukrų, kukurūzų sirupą ir vandenį, kol pradės burbuliuoti ir taps gintaro spalvos.
- Nukelkite nuo ugnies ir plakite grietinėlės mišinį, kol gerai susimaišys.
- Mišinys stipriai užvirs. Plakite toliau, kol išnyks burbuliukai ir karamelė taps lygi.
- Ant viršaus uždėkite maždaug trečdalį karamelės, pusę pekano riešutų ir kokosų.
- Išverskite bandelę ant serviravimo lėkštės, apšlakstykite likusiu karamelės padažu, o ant viršaus uždėkite likusių pekano riešutų ir kokoso.
Papildoma informacija
Porcijos
10
Gaminimo laikas
75 min