Jums reikės
- 473 ml angelo plaukų kokosas
- 6 šaukštai sviesto
- 16 šaukštai sviesto
- 5 kiaušinių tryniai
- 340 g išgarintas pienas
- 355 ml riebios plaktos grietinėlės
- 473 ml pieniško šokolado drožlių
- 237 ml pekano riešutai
- 473 ml pusiau saldaus šokolado drožlių
- 355 ml cukraus
- 1 l cukraus
- 2 šaukšteliai Vanilės ekstraktas
Instrukcijos
- Į didelį dubenį sudėkite 16 šaukštų sviesto ir šokolado drožlių. Vidutiniame puode užvirinkite cukrų ir išgarintą pieną. Nuolat maišykite 10 minučių.
- Supilkite cukraus mišinį ant sviesto ir šokolado drožlių. Elektriniu plaktuvu plakite mišinį 3 minutes.
- Įmaišykite vanilės ekstraktą.
- Tolygiai paskirstykite mišinį į riebalais išteptą 9x13 colių skardą. Šaldykite mažiausiai 1 valandą prieš dėdami glajų. Norėdami pagaminti glajų, vidutinio dydžio puode sumaišykite grietinę, cukrų, kiaušinių trynius ir sviestą. Virkite ant vidutinės ugnies, kol mišinys bus pakankamai tirštas, kad padengtų šaukšto nugarą, dažnai maišant.
- Įpilkite kokoso ir pekano riešutų ir gerai išmaišykite.
- Leiskite glajui atvėsti 15-20 minučių prieš pilant ant fudge.
Papildoma informacija
Porcijos
48
Gaminimo laikas
100 min