2023/03/08 vokiečių Europos

Vokiškas šokoladinis ledų pyragas

Vokiškas šokoladinis ledų pyragas

Jums reikės

  • 2 qt šokoladiniai ledai
  • 6 karamelinis ledų padažas
  • 3 šaukštai negaliu patikėti, kad jis išplito
  • 118 ml pekano riešutai
  • 397 g kokoso

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių. Apipurkškite 9 colių gilaus indo pyrago lėkštę nepridegančiu kepimo purškalu, atidėkite į šalį. Atidėkite 1/2 puodelio kokoso, tada sumaišykite likusius kokosus su lydytu sviestu vidutiniame dubenyje. Maišykite, kol mišinys tolygiai sudrėkins, tada tvirtai įspauskite į paruoštos pyrago formos dugną ir šonus.
  2. Kepkite 13–15 minučių, tada laisvai uždenkite kraštus folija, kad pernelyg neparuduotų, tada kepkite 10–15 minučių ilgiau, kol pluta taps auksinės spalvos. Visiškai atvėsinkite ant grotelių. Tuo tarpu likusį 1/2 puodelio kokoso paskleiskite ant mikrobangų krosnelėje tinkamos lėkštės ir mikrobangų krosnelėje DIDŽIA galia 1 minutę. Maišykite, tada mikrobangų krosnelėje 30 sekundžių pamažu iki auksinės spalvos, po kiekvieno žingsnio pamaišydami, atidėkite į šalį (kitaip galite tiesiog paskrudinti kokosą orkaitėje ant kepimo skardos, nes jis jau įkaitintas nuo kepimo plutos). Leiskite Breyers šokoladiniams ledams suminkštėti kambario temperatūroje. šiek tiek paskleiskite ant atvėsusios plutos, išlygindami viršų, kad susidarytų lygus sluoksnis.
  3. Ant viršaus tolygiai užtepkite 3 šaukštus Breyers karamelinio skonio ledų padažo, tada tolygiai pabarstykite skrudintais pekano riešutais ir likusiu skrudintu kokosu.
  4. Viršų tolygiai apšlakstykite 3 šaukštais Breyers karamelinio skonio ledų padažo, tada užšaldykite, kol pyragas bus pakankamai tvirtas, kad būtų galima supjaustyti švariais griežinėliais, maždaug 1 valandą (tačiau taip pat galite patiekti iš karto, griežinėliai taip pat neišlaikys formos). Receptas iš Breyers

Papildoma informacija

Porcijos 12
Gaminimo laikas 40 min