2023/03/08 vokiečių Europos

Vokiškas šokoladinis-raudonojo aksomo pyragas

Vokiškas šokoladinis-raudonojo aksomo pyragas

Jums reikės

  • 473 ml angelo plaukų kokosas
  • 1 šaukšteliai kepimo soda
  • 6 šaukštai sviesto
  • 296 ml pasukų
  • 473 ml pyrago miltai
  • 5 kiaušinių tryniai
  • 4 didelis kiaušiniai
  • 28 g skysti maistiniai dažai
  • 355 ml stipri plakta grietinėlė
  • 355 ml pekano riešutai
  • 1 šaukšteliai druskos
  • 473 ml cukraus
  • 59 ml kakavos milteliai
  • 1 šaukštelis Vanilės ekstraktas

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių. 9x13 colių keptuvę apipurkškite miltais. Naudodami elektrinį plaktuvą išplakite sviestą ir cukrų iki purios masės.
  2. Po vieną įmuškite 4 kiaušinius, kelis kartus nuskabydami dubenėlio šonus. Įmuškite vanilės ekstraktą. Ant pergamentinio popieriaus gabalo išsijokite pyrago miltus, nesaldintą kakavą, kepimo miltelius ir druską.
  3. Miltų mišinį įpilkite į sviesto mišinį pakaitomis su pasukomis, pradedant ir baigiant miltų mišiniu. Plakite iki vientisos masės. Įmaišykite maistinius dažus ir supilkite tešlą į paruoštą keptuvę.
  4. Prieš glaistydami leiskite atvėsti. Norėdami paruošti glaistą, sumaišykite grietinėlę, cukrų ir kiaušinių trynius vidutinio dydžio puode. Virkite ant vidutinės ugnies, kol mišinys bus pakankamai tirštas, kad padengtų šaukšto nugarą. Dažnai maišykite.
  5. Pridėti kokoso ir pekano riešutų.
  6. Leiskite atvėsti 15-20 minučių prieš pilant glaistą ant pyrago.

Papildoma informacija

Porcijos 12
Gaminimo laikas 60 min