2023/03/08 vokiečių Europos

Vokiški mėsos kukuliai

Vokiški mėsos kukuliai

Jums reikės

  • 177 ml duonos trupiniai
  • 1 didelis kiaušinis
  • 1 Valg petražolės
  • 454 g Malta jautiena
  • 227 g malta kiauliena
  • 118 ml pieno
  • 118 ml svogūnas
  • 6 porcijos papildomų petražolių
  • 0 šaukšteliai pipirų
  • 2 šaukšteliai druskos
  • 765 g raugintų kopūstų
  • 2 šaukštai daržovių aliejus
  • 79 ml vandens
  • 1 šaukštelis Vorčesterio padažas

Instrukcijos

  1. Dubenyje sumaišykite pirmuosius 10 ingredientų; suformuokite 18 kotletų, po 2 colius.
  2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų; apkepkite kotletus.
  3. Išimkite kotletus ir nusausinkite riebalus. Į keptuvę supilkite raugintus kopūstus; viršų su mėsos kukuliais. Uždenkite ir troškinkite 15-20 minučių arba kol kotletai iškeps, jei reikia, įpilkite vandens.
  4. Pabarstykite petražolėmis. Užšaldymo variantas: užšaldykite atvėsintą kotletų mišinį šaldymo induose. Norėdami naudoti, iš dalies atšildykite šaldytuve per naktį. Mikrobangų krosnelė, uždengta, aukšta temperatūra mikrobangų krosnelei tinkamame inde, kol įkais, švelniai maišant.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 45 min