Jums reikės
- 177 ml duonos trupiniai
- 1 didelis kiaušinis
- 1 Valg petražolės
- 454 g Malta jautiena
- 227 g malta kiauliena
- 118 ml pieno
- 118 ml svogūnas
- 6 porcijos papildomų petražolių
- 0 šaukšteliai pipirų
- 2 šaukšteliai druskos
- 765 g raugintų kopūstų
- 2 šaukštai daržovių aliejus
- 79 ml vandens
- 1 šaukštelis Vorčesterio padažas
Instrukcijos
- Dubenyje sumaišykite pirmuosius 10 ingredientų; suformuokite 18 kotletų, po 2 colius.
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų; apkepkite kotletus.
- Išimkite kotletus ir nusausinkite riebalus. Į keptuvę supilkite raugintus kopūstus; viršų su mėsos kukuliais. Uždenkite ir troškinkite 15-20 minučių arba kol kotletai iškeps, jei reikia, įpilkite vandens.
- Pabarstykite petražolėmis. Užšaldymo variantas: užšaldykite atvėsintą kotletų mišinį šaldymo induose. Norėdami naudoti, iš dalies atšildykite šaldytuve per naktį. Mikrobangų krosnelė, uždengta, aukšta temperatūra mikrobangų krosnelei tinkamame inde, kol įkais, švelniai maišant.
Papildoma informacija
Porcijos
6
Gaminimo laikas
45 min