Jums reikės
- 227 g kūdikių bulvės
- 946 ml kūdikių špinatų lapai
- 2 Tbs petražolės
- 1 Tbs peletrūno
- 113 g žaliosios pupelės
- 59 ml Žalieji svogūnai
- 3 Tbs alyvuogių aliejus
- 2 Tbs balzamiko acto
Instrukcijos
- Virkite bulves puode su verdančiu pasūdytu vandeniu 8 minutes arba kol suminkštės.
- Paskutinę kepimo minutę suberkite šparagines pupeles.
- Tuo tarpu keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų.
- Sudėkite žalius svogūnus. Kepkite 3–4 minutes arba tol, kol suminkštės, bet neparus.
- Nukelkite nuo ugnies, įmaišykite actą.
- Nusausinkite bulves ir šparagines pupeles. Sumaišykite su alyvuogių aliejaus mišiniu, petražolėmis ir peletrūnu. Jei norite, pagardinkite druska ir pipirais.
- Patiekite šiltą ant špinatų lovos.
Papildoma informacija
Porcijos
2
Gaminimo laikas
45 min